Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám féreghajtótól rosszul...

Kutyám féreghajtótól rosszul lett? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Kapott délután a kutyám féreghajtót, majd rá egy-masfel órára hirtelen elkezdett zihalni, kihányta egybe a kaját,lihegett, látszólag ijedt volt, majd oldalazva ment. Az egész kb.10 percig tartott. Nagyon megijedtem.Szerintetek? Természetesen figyelem és holnap go doki :(

2020. nov. 13. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
amúgy ha eszik-iszik-játszik, akkor ne aggódjál. megoldotta..
2020. nov. 13. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, az én kutyámnak a hasa ment a féreghajtó után, és vért is láttam benne. Férgeket nem. Én is arra gyanakodtam hogy attól, de az orvos azt mondta hogy attól egy kutyának sem lehet smemi baja. Hát nem tudom...

Mindenesetre adott neki valami fehér cuccot fecskendőben, és még egy fehér pasztát amit naponta kétszer kellett neki adnom, plusz valami barna pasztát amit napi egyszer. Végül helyrejött.

Én továbbra is arra gyanakszom hogy igenis lehet bajuk a féreghajtótól bizonyos esetekben.

2020. nov. 13. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
12-es, hasmenese lehet a ferghajtotol 1-2 napig, legalabbis nekem az orvos ezt mondta. Mondjuk a ver az mar nem annyira oke, bar lehet felsertette a feneket, es amiatt volt. Erre mit mondott az orvos?
2020. nov. 13. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

13, ez a baj hogy nem mondott semmit, csak hogy tuti nem a féreghajtótól volt, és a kezembe nyomta azt a sok fecskendőt hogy adogassam neki.

Még soha nem sikerült olyan orvost kifognom aki rendesen elmagyarázza a dolgokat, ugyanolyanok mint az "emberorvosok".

2020. nov. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!