Kutya barna/sárgás váladék?
Sziasztok!
Van egy majdnem hét hónapos kutyám (szuka), még nem tüzelt. De nem is ez lenne a lényeg, csak leírtam pár információt. Tegnap este vettem észre, hogy a hüvelyéből barnás, talán sárgás folyás van. Nem erős, de látszódik a takarómon is. És mintha fel is lenne duzzadva a hüvelye. Ma délután tudna talán fogadni az orvos, de max hétfőn. Volt már valakinek hasonló? Mi lehet ez?
Köszönöm!
Most fejlodik a kutyad … gondolj csak bele mit melozik a szervezete, hogy napról-napra alakuljon. De az nem csak a testenek a meretere vonatkozik, hanem a szervezetenek a mukodese is folyamatosan alakul.
Gondolom mostanában eppen hormonalisan fejlodik es ezert elkepzelhetok ilyen aprobb kellemetlensegek.
Nekem fiu kutyam van, ebben a koraban rendszeresen jartunk ugynevezett 'tasakoblitesre' … magyarul kellet jarni dokihoz a kutya futyijet mosogatni, mert ahogy kamaszodott, kicsit turosodott a kukaca.
Persze menj le majd a dokihoz (jobb ha szakember is latja), de szerintem nem kell addig sem nagyon izgulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!