Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen praktika létezik, arra...

Milyen praktika létezik, arra hogy a kutya ne vizelje le rendszeresen a járműveket az udvarban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 18:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

Jellemzően a kerekeket vizelik le a kutyák, és sem a felninek, sem a gumiabroncsnak nem tesz jót a vizelet.

Ezt a hulyeseget!!!

Tudod mennyi mindenen mesz keresztul nap mint nap amikor autókázol? Van elkepzelesed mi verodik fel az autóra esos idoben?

Nagy rajztanar lehet az asszony :) Biztos szalvétával fogja meg a ceruzát! :D

2020. nov. 4. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

"Tudod mennyi mindenen mesz keresztul nap mint nap amikor autókázol?"

Gondoltam jön majd néhány okos :D

Tudom, autószervizt vezetek, mérnök vagyok...

Az utakon nincs vizelet... és semmi vegyi anyag nagy koncentrációban. (kivéve a sózást)

Viszont ha a kutya naponta többször ugyanoda ürít, akkor annak következményei vannak.

Csak egy példa: Ha sétálsz a városban és a járdán látsz egy foltot, akkor jusson eszedbe: az egy ember vizelete által okozott folt! Megmarja a betont, járdalapot, viacolort, bizument is! Nem véletlenül készülnek a wc csészék és a szennyvíz elvezető csövek abból amiből....

A legnagyobb probléma az ostobaságoddal van. Gondolom se autód, sem kutyád, sem agyad nincs.

2020. nov. 4. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Az en kutyam meg akkor is siman lehugyozza az autót, ha benne ulnek :) Nem olyan regen mar elmeseltem :D

Csavonak ugy kijottek a szemei mint ket pingpong labda :))) ... hat tok rohejes volt.

Meg se mert szolalni :) Akkora kutyam van ha pisalashoz emeli a labat, siman felemeli motorhazteto magassagba :D

Azt a fejet latni kellett volna! :DDD

2020. nov. 4. 22:40
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

15-os … ne nevettesd ki magad, mar az urkorszakban elunk!

Nem erted mi, hogy mit akartam ezzel mondani? Annyira rettenetes anyag a vizelet, hogy az urhajosok egy kis tisztitas utan ujra megisszak. Tényleg rettenetes! :D

2020. nov. 4. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
felőlem rohadjon el a kasztnitok... én csak meggazdagodom belőle :D
2020. nov. 4. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Es te vagy mernok ember? :)))
2020. nov. 4. 22:45
 17/21 anonim ***** válasza:
igen... okosabb vagyok nálad, ezért keresek sokkal többet.
2020. nov. 4. 22:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kan kutyámat tanítottam már idekerülésük után folyamatosan, hogy autókat, bárhol is vannak, nem szagolunk.Így mire ivarérettek lettek, a jelölés is elmaradt.
2020. nov. 5. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

"Az utakon nincs vizelet..."

Háááát, azért ezen most hangosan felröhögtem, Pesten elég sok helyen tele van hugyozva az út. :D

2020. nov. 5. 13:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végül is a válaszok között találtam értelmeset is , például az elszoktató spray, és még sorolhatnám.A következtetés az hogy talán még vannak értelmes emberek is, akik segítő szándékkal írnak. Akik baromságot írtak azoknak azt mondom hogy a kérdés komoly volt,ha idióta vagy és ráérsz akkor ne ezen az oldalon éld ki magad.
2020. nov. 5. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!