Milyen praktika létezik, arra hogy a kutya ne vizelje le rendszeresen a járműveket az udvarban?
Jellemzően a kerekeket vizelik le a kutyák, és sem a felninek, sem a gumiabroncsnak nem tesz jót a vizelet.
Ezt a hulyeseget!!!
Tudod mennyi mindenen mesz keresztul nap mint nap amikor autókázol? Van elkepzelesed mi verodik fel az autóra esos idoben?
Nagy rajztanar lehet az asszony :) Biztos szalvétával fogja meg a ceruzát! :D
"Tudod mennyi mindenen mesz keresztul nap mint nap amikor autókázol?"
Gondoltam jön majd néhány okos :D
Tudom, autószervizt vezetek, mérnök vagyok...
Az utakon nincs vizelet... és semmi vegyi anyag nagy koncentrációban. (kivéve a sózást)
Viszont ha a kutya naponta többször ugyanoda ürít, akkor annak következményei vannak.
Csak egy példa: Ha sétálsz a városban és a járdán látsz egy foltot, akkor jusson eszedbe: az egy ember vizelete által okozott folt! Megmarja a betont, járdalapot, viacolort, bizument is! Nem véletlenül készülnek a wc csészék és a szennyvíz elvezető csövek abból amiből....
A legnagyobb probléma az ostobaságoddal van. Gondolom se autód, sem kutyád, sem agyad nincs.
Az en kutyam meg akkor is siman lehugyozza az autót, ha benne ulnek :) Nem olyan regen mar elmeseltem :D
Csavonak ugy kijottek a szemei mint ket pingpong labda :))) ... hat tok rohejes volt.
Meg se mert szolalni :) Akkora kutyam van ha pisalashoz emeli a labat, siman felemeli motorhazteto magassagba :D
Azt a fejet latni kellett volna! :DDD
15-os … ne nevettesd ki magad, mar az urkorszakban elunk!
Nem erted mi, hogy mit akartam ezzel mondani? Annyira rettenetes anyag a vizelet, hogy az urhajosok egy kis tisztitas utan ujra megisszak. Tényleg rettenetes! :D
"Az utakon nincs vizelet..."
Háááát, azért ezen most hangosan felröhögtem, Pesten elég sok helyen tele van hugyozva az út. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!