SOS! Mit jelent az, ha a 6 hetes m. vizslámnak laza a csípője? Ez.
Figyelt kérdés
nagy probléma, már úgy értem, hogy a későbbiekben ez okoz problémát, vagy "csak" esztétikai? Olyan furán szétdobálja a lábait, azt mondta a doki, hogy ragasszam össze ragtapasszal, hogy az állítólag segít! Ez tényleg így van, nem kínzás ez? Nagyon szomorú vagyok, nem tudom mit csináljak! :-((2010. aug. 9. 21:32
11/11 Akiteki válasza:
Laza csípő??? Hát az meg mióta gond?
Pont az a baj, ha kötött, akkor esélyes DP-re.
Az én orvosom múltkor örvendezett, mikor első oltásra vittem a kölyköket és mindegyik kinyújtott és szétvetett lábbal, mint a gyalogbéka hűtötte a pocakját a kövön: Na ezek sosem lesznek DP-sek.
Egyébként sincs röntgenszeme, pláne nem egy 6 hetes kölyöknél. Ha meg ragasztgatni akarja, még a diplomáját is kétségbevonom.
Ragasszák össze az ő lábait aztán fusson hazáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!