Mosolyognak a kutyák?
Találtunk az utcán egy fiatal kistestű keverék kutyust. Chipje persze nem volt, bolhás is volt szegény. Tesómék rendbe rakták, megfürdették, kapott féreghajtót, a bolhákat is kiírtottuk. Kerestük az eredeti gazdáját, de nem jelentkezett érte senki, végül a családban maradt, nagyon megszerettük. Barátságos, okos kutyus.
Naponta többször is olyan az arca a kutyusnak, mintha mosolyogna ránk :D Lehet csak képzeljük, de felmerült az is bennünk, hogy lehet,hogy tényleg mosolyog, hálás nekünk.
Mosolyognak a kutyák, vagy csak képzelődünk? :D
Tudnak. Szerintem legalábbis igen. Két kutyám van. Egyikükön a szemén, hogy mennyire nyitja ki, és a farkán lehet látni, hogy örül. Egyébként olyan balta arca van, hogy a fene nem mondaná meg, mikor örül és mikor nem.
A másik viszont... hát neki olyan mimikája van, hogy simán leköröz egy embert. Látni rajta örömöt, bánatot, unalmas, bizonytalanságot, mérget... mindent. Gyakran mosolyog, vidám. :D
Elnezest 5-os, nem olvastam a korabbi válaszodat … en a kerdezonek küldtem a linket, nem nekd. Elnezest.
De ha beszelgetni akarsz, akkor tegyél fel egy kérdést es akkor majd neked is fogok reagalni. Most a kerdezohoz szoltam a 4-es uzenetemben.
Szerintem a kutyak fejen egyertelmuen meglatszik az erzelem.
Betoji fejet vagnak ha valami rossz fat tettek a tuzre.
Gonosz fejet vagnak ha mergesek.
Vigyorognak ha jokedvuk van.
Szerencsetlen fejet vagnak ha valami nincs rendben.
Sajnálatra melto fejet vagnak ha kunyiznak.
Kimondottan jo szerintem a kutyak mimikaja.
Igen! Tudnak mosolyogni!!
Az elozo kutyamrol tudtam meg,amikor a rak uccso stadiumaban volt,h abban a 2 evben mar nem mosolygott. Elotte minden nap egesz nap. 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!