Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig vagytok a nap 24...

Mennyi ideig vagytok a nap 24 orajabol a kutyatokkal?

Figyelt kérdés

2020. okt. 29. 18:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyanúgy vagyok, mint a 8-as, itthonról dolgozom pár órát (2-4 kb) naponta, így kb 24 órát vagyok a kutyával. Kivéve ha megyek valahova. De ez nyilván nem aktív foglalkoztatás, csak együtt vagyunk.
2020. okt. 29. 19:32
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem úgy kell érteni a 15 órát, hogy végig a kutyámmal foglalkozok. Úgy értettem, hogy 15 órát tartózkodom vele egy légtérben. Ebbe beleszámít az alvás (a hálószobában alszik, közvetlenül az ágy mellett), ami hét óra. Szóval ébren 8 órát vagyok vele egy légtérben. Az aktív foglalkozás hétköznapokon nem sok, egy 45 perces séta (napköziben elszokott fáradni, szóval nem is ígényel ennél többet). Egyébként csak ott van, ücsörög az ember ölében és odanyomja a fejét, hogy simogassák. Vagy csak alszik. Hétvégén nekem kell lefárasztanom, így általában három órát szoktam vele tölteni. Ilyenkor kicsit kimozdulok, futunk, tanítom, benézünk a kutyafuttatóba, gyakorolunk néhány agility feladatot és hazamegyünk.
2020. okt. 29. 19:33
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
19 orat vagyok a kutyámmal, mert azert ot oracska alvasra nekem is szuksegem van :)
2020. okt. 29. 19:55
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Átlagosan 22-t. :)
2020. okt. 29. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
12-14 óra, alvást is beleszámítva. 8 óra munka, 2 óra utazás. Ha még boltba megyek séta után az +1 óra egyedüllét. Programokat lehetőleg szabadnapra időzítem. 2 kutyám van.
2020. okt. 29. 23:27
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
24-et, itthonról dolgozom. Nem csak most, mindig. :)
2020. okt. 30. 07:11
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Nem azért, de 24 órát hogy vagytok a kutyával? Semmi szociális élet, semmi baráti találkozó, vásárolni se mész? Csak a kutyának éltek?

Kissé hihetetlen. Én is imádom a kutyáimat, de még ha otthonról dolgoznék is magukra hagynám őket néhány órára.

2020. okt. 30. 08:32
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

18-as, igaz, én ''csak'' 22-t vagyok Vele, mint fentebb is írtam, ami azt jelenti, hogy 2 órát van kint egyedül, vagy még annyit sem, én csak a minimumot írtam így is.

Valóban nincs életem, ahogyan Te mondanád, de számomra sokkal fontosabb egy kutya, mint bármelyik önző, arrogáns ember.

Ha a kiskutyusom itt van velem, azt a későbbiekben sem fogom megbánni.

Na de, ha egy baráttal, vagy egy barátilag baráttal vagyok, azt ha nem is abban a pillanatban, de később úgyis átkoznám.

Inkább belátom, hogy nem érdemes senki miatt elhanyagolni a szeretetcsomagomat. :)

2020. okt. 30. 08:38
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én spec hozzátettem, hogy kivéve, ha megyek valahova :) ez általában heti pár alkalommal 1-4 óra. Vasárnap mondjuk egyedül lesz ~9-10 órát, mert megyünk rokonokhoz messzire.
2020. okt. 30. 08:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Viszem magammal. A szociàlis életemet a kutyasuliban, a sportpályán edzésen (kutyás sport) és a versenyeken élem. A barátaim mind kutyások: túrázunk, állatbarát étterembe megyünk, utazgatunk a kutyáinkkal. Nekem ez az élet. :)
2020. okt. 30. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!