Ha ölbeveszed, akkor van egy takarója, amire ülhet, nem a ruhádra.
Visszahívod, visszajön.
Nem megy be bizonyos helyiségekbe.
2020. okt. 26. 07:19
4/12 anonim válasza:
Szabadon melletted séta, messziről lefektetés és megállítás, gazdára figyelem megtanítása minden helyzetben.
2020. okt. 26. 07:24
5/12 anonim válasza:
"gazdára figyelem megtanítása minden helyzetben" es a feltetlen szofogadas.
2020. okt. 26. 07:33
6/12 anonim válasza:
Az enyém csak akkor mehet ki a kapun ha engedélyt kap rá. Előtte mindig leültettem és a kezemmel intettem ha mehet mostmar magától leül ss egyből néz rám. Az én kutyám ismeri a kezjeleket is nem kell beszelni hozzá úgymond.
2020. okt. 26. 08:00
7/12 anonim válasza:
Kezjelre tanitsd. Akkor kenytelen lesz figyelni.
Na meg,ha vadaszkutya fajta,mint a vizsla,spaniel,foxi,vagy terelokutya(border collie,stb)stb,ne varj tole soha olyan fegyelmet es szofogadast,mint egy orzovedo tipusu kutyatol. (Pl. nj,amstaff,pit,masztiff,cane corso,roti stb)
2020. okt. 26. 08:45
8/12 anonim válasza:
Utolsó, ezt a nagy hülyeséget honnan szedted? Hogy egy vizslát vagy bordert nem lehet "olyan" szófogadásra nevelni? Mellesleg az amstaff, pit nem is őv fajta, viszont pont olyan terrier, mint egy foxi.
2020. okt. 26. 09:01
9/12 anonim válasza:
Nálunk a pacsi is hasznosnak minősül, mert karomvágásnál, fésülésnél mindig így kérem fel a lábát.
Helybenmaradás, lábmellett követés, állj parancs, tied (engedély a kajára), helyedre, behívás, fogd/hozd/ereszd (lehet vele pakoltatni)
2020. okt. 26. 11:17
10/12 anonim válasza:
Egyetlen egy trükköt kell megtanitani: viselkedjen rendesen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!