Mi a véleményetek a Velvet Borders kennelről?
Szia!
Az én kutyám is ebből a kennelből van. Lassan egy éves gyönyörű hím. Nagyon jó vérvonal, a kutyái rendszeresen jól szerepelnek a kiállításokon is. A jelentkezőkkel kitöltet egy kérdőívet is, hogy a személyiségükkel legjobban összeillő kiskutyák közül válogathassanak. Add egy mappát is, ami rengeteg hasznos információt tartalmaz. Nekem az is szimpatikus a tenyésztőben, hogy ért a kutyatápokhoz és a barf etetéshez is. Az elején sokat ellenőrzi a vevőket telefonon és egyszer személyesen is, de ha látja hogy minden rendben van békén hagy. A kutyámról elmondható, hogy kicsit nagyobb az átlagnál (25kg), felépítésre farkasszerű (ennél jobban nem tudom körbeírni) és nagyon agilis (amíg nem estünk túl a kamaszkoron, addig az ellentéte volt igaz). Figyeli az ember minden mozdulatát és egy pillanat alatt reagál. Idegeneknek sem szalad oda, tényleg a gazda a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!