Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Közepes, és nagyméretű kutyák...

Közepes, és nagyméretű kutyák közül melyik fajta a kedvenced? (Családi kutyának alkalmas kutyafajtát mondjatok, amivel akár 30 km-t is lehet menni.) Mindenképp indokold meg, miért az tetszik!

Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekem munkavonalas németjuhászom van.

Ideális családi kutya, a gyerekeket imádja.

Intelligens, baromi könnyen tanul, van is igénye mindig újat tanulni.

Mi rendszeresen járunk hétvégente túrázni vagy ha olyan az idő, akkor úszni. Meg sem kottyannak neki, tele van energiával (még 9 évesen is), simán bírja az egésznapos túrákat.

2020. okt. 21. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Amstaff. A par ev mulva szuletendo gyerekhez tokeletes jatszotars lesz.

Termeszetesen sportfuggo vagyok,nem szenved km hianyt.

Egyik valaszolo:

Pitbullnak seta?? O vagy fut veled vagy semmibe vesz es rombol,mert nem mozogta ki magat minden nap. Vagy akkor mar oreg,ha csak seta a testmozgas.

2020. okt. 21. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem igazán értem mit akartál mondani. Mi ez a "nem mozogta ki magát minden nap", vagy "semmibe vesz"? Ez nem fajtafüggő, neked ezt bullos gazdiként nagyon jól kéne tudnod. Minden fajta szarni fog a gazdira, ha nincs lemozgatva. De ez nem is értem miért téma, mert világosan leírta a kérdező, hogy le lesz mozgatva, nem is kicsit.

A másik amit nem értek, az a nagy csodálkozás. "Pitbullnak séta?" Igen, pitbullnak séta. Mi a probléma? Egy jólnevelt pit teljesen nyugodtan, szépen sétál a gazdi mellett, ha pórázon van nem húz, ha el van engedve akkor meg nyilván behívható. Ez megint nem fajtafüggő, jólnevelt kutya így sétál.

Abban igazad van hogy az amstaff 10/10-es választás születendő gyerek mellé, és abban is hogy bírja a mozgást, de bullos gazdiként nem értem mit értetlenkedsz a piten.

2020. okt. 21. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Border collie- mert nem nagyon lázadozik ellened, a kedvedben akar járni, könnyen tanítható, magas az állóképessége és viheted magaddal bárhová, ha kielégítetted a fizikai és mentális igényeit(amit amúgy onnantól, hogy rászánod az idődet, könnyű, nem úgy , mint egy terriernél, aki azt nézi, hgoy ő hol tud kicsit jobban járni, akár a kijátszásoddal), jól fog viselkedni.

Kuvasz- ő a nagytestű kedvenc, kezelhető, de mégis kemény pásztorkutya, akivel lehet túrázni, mert az anatómiája és a szőre is megengedi azt. Nekem nagyon bakancslistás fajta :)

2020. okt. 21. 22:05
 15/15 anonim válasza:
100%

Labrador

Okos, gyerekbarát es könnyen tanul

2020. okt. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!