A kertben összeszedett kutyaszarral mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Ki lehet dobni, kell külön szemetes neki?2020. okt. 18. 13:04
12/18 anonim válasza:
Komposztba vele! Ha nincs komposztladad, akkor csinalj vagy vegyel. Vissza kell adni a kornyezetnek ami az ove, kulonben kiszikkad a fold es akkor mutragyazhatsz. Jobb a petiso mint a kutyaszar?
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, #2 neked meg a poént, jót nevettem rajta. 😉
2020. okt. 18. 14:57
14/18 anonim válasza:
Én az erdőbe szoktam kihordani, van egy hely ahova hordom (egy gödör ami lassan tele van) a ZÖLD HULLADÉKOT és oda szoktam vinni, de ot is elkülönítve.
15/18 anonim válasza:
Nekem van kinti slozi' ott lehúzom.Ha az zárva valamikor beviszem lehúzni.Ha van kedvem kotorászni hátul elásom,szennyvíz elvezetőbe dobom.Egyébiránt bezacskózva kinti kukába ki is dobhatod.Kutyások is szemétbe dobják a városokban. :D
17/18 anonim válasza:
Akinek kertje van,annak - véleményem szerint - ez is egyfajta trágya.
18/18 anonim válasza:
Beviszed a házba és megeszed.
Lesózva a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!