Milyen lesz egy hálószobában?
Vemhes a kiskutyám, nemsokára fog szülni.
Csináltunk neki a szobáa ellető ládát, oda raktunk neki plédet.
Ha megszületnek a kiskutyák mit rakjunk alájuk, mert gondoltam a plédbe belefolyik a pisi, kaki.?
Ha naponta egyszer kitakarítom a pisit, kakit a kiskutyák alól akkor is büdös lesz?
Tényleg nagyon sokat nyüszögnek?
Sajnos máshova nem tudjuk rakni őket csak a hálószobába.
Juhuu!
Esetleg a doki nem mondta hogy kb. Hány hetes mert úgy nagyjából feltudnátok készülni mikor jönnek a kicsik.
Addig ha esetleg van kedved tudnál így fialás előtti képet feltölteni ide? Úgy legaláb tippelgethetnénk hogy milyen mixek lesznek a kölykök
Tacsi-jack russel-palotapincsi keverékek az apjuk valószínű egy kis fekete puli.
6 hetesek, szóval nemsokára már megszületnek.
De aranyosaaaaak
És hogy ment a szülés?
Mik voltak a jelek?
Eseteleg halt meg kiskutya?
Ha van kedved majd lebírnád írni az egészet?
A jelektól az utolsó kölyök születéséig
Hát az utolsó 1-2 napban már nem ment le a lépcsőn elbújt csak enni jött ki, pisilni is ölben vittem ki.
Olyan éjfél lehetett mikor elkezdett kaparni, a szőnyeget a fekhelyeit mindent, és 3-4 óra között megszülettek a kölykök.
Elsőnek 3 született, ezután 1 óra múlva 1 kölyök de az nem volt kifejlődve, szóval sem a szőre sem a test felépítése nem nézett ki valami jól.
Elkezdte leszedni a burkot, de abba hagyta ellökdöste az orrával, aztán segítettem leszedni a magzat burkot de a kiskutya megfulladt (vagy halva született), ezután nem sokkal még egy kiskutya, és reggel 7kor még egy.
Van egy barna, egy fekete, 2 fekete-fehér, és egy fehér-barna.
Azóta az anyakutya csak 1szer jött ki enni és inni, egyenlőre pisilni nem volt.
Egy kosárban vannak egyébként egy fotel alatt és levan takarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!