Hol lehet olcsón kutyafelszereléseket beszerezni?
Néztem zoopluson mert nagyon sokan ajánlottak, az érdekelne hogy tálakat, nyakörvet, pórázt, hám, fekhelyet stb. hol lehet mégolcsóbban beszerezni?
Mondjuk a fekhely nem 4000, hanem 2000 vagy a hám nem 2000 csak 1000...
Fekhelyért nagyon jó ár a 4000, olyan olcsón még nem is láttam. 6000-ért vettem akciósan pont a Zoopluson mert a Fressnapfban őrült drágák.
Hámot asszem 1700-ért vettem, flexi pórázt 2500-ért, ami máshol 5-7000.
De ezeken amúgy sem érdemes spórolni, csak egyszeri kiadás és hosszú évekig használhatóak.
Talán még hámból a Fressnapf-os AniOne márka ami olcsóbb.
Hámmal/pórázzal nem érdemes spórolni.
Pont akkor spórolsz, hosszútávon, ha elsőre megveszed a minőségit.
Én régen mindig meg akartam úszni olcsón a kutyafelszerelés részét, vettem ezeket a két-három ezres vackokat és azon kaptam magam, hogy fél évente cserélek hámot, pórázt, kefét stb.
A második kutyusomnál próbáltam azt ki, hogy csak minőségi cuccokat vettem neki és a következőt tapasztam:
14ezerért vettem pórázt, bőrmarkolattal és 16ért powerhámot a kutyának, és három év intenzív használat után elmondhatom: ugyan a hám egy picit koszos és a bőrmarkolaton meglátszik, hogy nem tegnap vettem, de még mindig ugyanolyan strapabíró, kényelmes, és jól működő, mint amikor nem vettem.
Nem folytja a kutyát ha nagyon húz, nagyon kényelmes fogni póráz markolatát még több órás túrák alatt is, problémás esetben nagyon sokszor volt már hasznos a powerhám fogantyúja a kutya hátán, és nem mellesleg a kutyám is hatalmas örömmel bújik bele, és bújik ki belőle - szerintem neki is tetszik.
Ezek alapján azt tanácsolom neked, hogy érdemes egyszer többet költeni rá, mert hosszútávon mind anyagilag, mind kényelmi szempontból jobban jársz.
A kínaiba vannak felszerelések
500 Ft hám+póráz
250 Ft nyakörv
300Ft tálak
1700 Ft fekhely
Régebben a kutyámnak 500 Ft-os hámja volt, 5 évig bírta ahogyan a fekhelye is és ezért gondoltam hogy spórolok rajtuk (egyébként közepes termetű kutya lesz 2 hónapos)
Régen egyszer vettem az előző kutyámnak egy ilyen olcsó, párszáz forintos kínais flexi pórázt. Recsegett-ropogott, akadt, végül kb egy hónap után szét is esett :D Soha többé.
A lényeg a minőségen van. Megbízható, ismert márkát érdemes venni, ki lehet fogni jó áron, nem kell feltétlenül a legdrágább helyen venni.
Amit az első hozzászólásban írtam a 2500 ft-os pórázról, az minőségi, márkás. Pont ugyanaz a márka amit máshol háromszor annyiért árulnak. Ki lehet fogni jó akciókat a minőségi cuccokból is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!