Mennyibe kerül egy fekete labrador?
Nekem is mentett kutyám van és nem bántam meg, pedig első kutya, és volt rehab meló vele, de megoldottam. A lakástelefonom, a tévém, a mobilnetes okostelefonom, és a telefonálásra használt buta telefonom, és a tartalék mobilom összesen nincs 200.000 Ft értékű. A tévém több, mint 10 éve megvan, LED (akkor még újdonság volt). Semmit nem dobok ki, ha számomra van használati értéke, megfelelően működik.
Nem szoktam belekötni, ha valakinek van egy álomfajtája és emiatt ragaszkodik a tenyésztőhöz, de a mentettek között is vannak remek kutyák.
Mellesleg a Baráthegyi Vakvezető kutyasuli örökbe szokta adni azokat a kutyákat, akikről képzés során kiderül, hogy nem alkalmasak vakvezetőknek, és ha úgy alakul (meghal a korábbi gazdi, vagy a korábbi gazdi nem tudja megtartani új segítője mellett a korábbit is), a kiöregedett vakvezetőknek is keresnek gazdit. Lehet náluk kölyöknevelőnek is jelentkezni, igaz, az csak a kutyák 1 éves koráig szól, de nagy kaland lehet. Náluk szoktak lenni fekete labik, érdemes követni őket, ki tudja. De ismernek tenyésztőt is, és ők biztos nem dolgoznak akárkivel. Szóval akár ezért is érdemes lehet megkeresni őket, hátha tudnak valakit ajánlani.
#11 vagyok
Nem tudom miért lettem lepontozva. Én nem Magyarországon élek, de itt 300-1000 dollár között van egy fekete labi ára.
Ha ezelőtt nem volt kutyád, ne akarj kölyökkutyát. A labrador csodálatos kutya, nekem kettő vadászlabrador van, de ne kölyökkel kezd.
Ha idősebb kutyát örökbefogadsz, az többnyire ingyen van.
Mégegyszer: Egy vadászlabrador kölyök ára 1000-1300 €
Magyarországon is, van nagyon jó magyar kennel, európai hírű pl a a Blackthorn Gundogs-kennel, és a vadászlabrador akkor is a legjobb kutya, ha nem akarsz vele vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!