A Homok jó kutyanévnek?
Szerintem szépnév. De mondjuk lehet, hogy pl egy Szélvész nekem jobban tetszene. Ezt a homok--> homokvihar--> szél --> szélvihar-- >szélvi --> szélvész
De amúgy szóval nekem nagyon tetszik a Homok is, de szóval nemtom, lehet,hogy talán nincs benne olyan "csalogató -magánhangzó" Tehát hogy olyan lágy ez a szó, még a mássalhangzók is benne
De amúgy én nem értek hozzá de a cicáknak pl kell valami hangsúly, hogy felfigyeljenek a saját nevükre; meg még érdekes lehet , hogy milyenek benne a magánhangzók, kutyáknál nem tudom, hogy van ez;cicáknál láttam ilyen videót.
Meg de amúgy szal a Homok nekem nem tűnik névnek, valahogy most, hogy így belegondolok, nagyon nem hangzik névnek. Valahogy át kéne variálni. Most ami elsőre eszembe jutott , az a Homlok lenne, de az se jó, mert ha mondjuk elmenne egy nagyhomlokú ember az utcán a házatok előtt; lehet,hogy azt hinné, hogy gúnyolódsz a homlokán. A Honk meg asszem pl liba, vagy ilyesmi. Egyébként pl most még a Hánsz név jutott eszembe, azt hiszem, a Hans az egy német név. Rövid á-val kell mondani. :) :) Vagy pl esetleg Henk mondjuk. Vagy Henry. Vagy pl Herold, Herry, Herkules ... Nemtom, ezek mennyire jók. Van amúgy olyan oldal, hogy behindthename, na, ott vannak még pl nevek gyűjtve, mindenféle nemzetiségből, hátha ott még lehet esetleg közelebbit találni. Vagy pl vannak még esetleg kutyaneves oldalak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!