Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Homok jó kutyanévnek?

A Homok jó kutyanévnek?

Figyelt kérdés
Most szeretnénk elhozni egy homokszínű labrador kan kiskutyust. A színe miatt gondoltam erre a névre. Szerintetek?

2020. okt. 10. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem szépnév. De mondjuk lehet, hogy pl egy Szélvész nekem jobban tetszene. Ezt a homok--> homokvihar--> szél --> szélvihar-- >szélvi --> szélvész

De amúgy szóval nekem nagyon tetszik a Homok is, de szóval nemtom, lehet,hogy talán nincs benne olyan "csalogató -magánhangzó" Tehát hogy olyan lágy ez a szó, még a mássalhangzók is benne

De amúgy én nem értek hozzá de a cicáknak pl kell valami hangsúly, hogy felfigyeljenek a saját nevükre; meg még érdekes lehet , hogy milyenek benne a magánhangzók, kutyáknál nem tudom, hogy van ez;cicáknál láttam ilyen videót.

Meg de amúgy szal a Homok nekem nem tűnik névnek, valahogy most, hogy így belegondolok, nagyon nem hangzik névnek. Valahogy át kéne variálni. Most ami elsőre eszembe jutott , az a Homlok lenne, de az se jó, mert ha mondjuk elmenne egy nagyhomlokú ember az utcán a házatok előtt; lehet,hogy azt hinné, hogy gúnyolódsz a homlokán. A Honk meg asszem pl liba, vagy ilyesmi. Egyébként pl most még a Hánsz név jutott eszembe, azt hiszem, a Hans az egy német név. Rövid á-val kell mondani. :) :) Vagy pl esetleg Henk mondjuk. Vagy Henry. Vagy pl Herold, Herry, Herkules ... Nemtom, ezek mennyire jók. Van amúgy olyan oldal, hogy behindthename, na, ott vannak még pl nevek gyűjtve, mindenféle nemzetiségből, hátha ott még lehet esetleg közelebbit találni. Vagy pl vannak még esetleg kutyaneves oldalak is.

2020. okt. 19. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyébként ha megfordítjuk talán, de még a Homkó is durva lenne szerintem egy kutyanévnek, úgyhogy ezt a variációt is nagyon erősen, határozottan elvetném.
2020. okt. 19. 22:24
 23/26 anonim ***** válasza:

21.-22.vagyok még újra; a Horáciuszt és változatait sem adnám a kutyusnak , mert a 101 kiskutyában volt a Horász, aki az egyik ilyen kutyaszállító volt,

De még szóval pl vannak jók

[link]

A masculine a fiú, feminine a lány, unisex fiú is lehet lányis lehet; any gendernél mindet kidobja

[link]

[link]

2020. okt. 19. 22:28
 24/26 anonim ***** válasza:
*Ja és asszem fiúnál is, meg lánynál is még listázza az unisexeket is , hogy ki ne hagyja azokat a neveket se, mert ha pl létezik fiúnévként, vagy lánynévként, akkor tudott bekerülni az unisex közé is.
2020. okt. 19. 22:30
 25/26 anonim ***** válasza:
(*az áthallásosság miatt nem adnék ilyen Horászos neveket szal; de egyébként jó név, de kutyának tuti nem adnám, mert nem volt szimpi a mesében az a kutyás bácsi) (Bocsi,hogy külön kommentekbe írom, külön jutottak eszembe)
2020. okt. 19. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:
#20 vagyok, sőt, én poénból inkább "Hommie"-nak becéztem, ami egy angol szlengszó a haverra :)
2020. okt. 20. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!