Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet vemhes a kutyám?

Lehet vemhes a kutyám?

Figyelt kérdés

Tüzelt és elszökött kb.3 napig minden este (nem tudtuk hogy lyukas a kerítés).

Ennek lassan 1 hónapja.

Elkezdett kerekedni a hasa, többet is kíván, de nem adunk neki.

A mellbimbóiról elvileg meglehet állapítani (nem tudom hogyan kell).

Lehet vemhes? Milyen jelei vannak? Mikor lehet 100% an látni rajta?

Ivartalanítani akartuk, de épp akkor tüzelt így az orvos azt mondta várjunk vele és tüzelés után megfeledkeztünk az ivartalanításról...állatorvos nem ivartalanít vemhesen mielőtt írnátok...

2020. okt. 7. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Szerintem is az.
2020. okt. 9. 22:28
 42/70 A kérdező kommentje:
Kb.1 hónapos lehet?
2020. okt. 10. 08:21
 43/70 anonim ***** válasza:
94%
De te nagyon egyszerű, még mindig nem érted, hogy ne szaporíts? Még arra az egy sem kutyádra sem tudsz vigyázni! Egy almot te nem fogsz tudni normálisan felnevelni! Úgysem fogsz költeni rájuk, hisz nem térül meg, de még csak fogalmad sincs, hogy mi kell a kölyköknek. És amúgy sem kell még több keverék kölyök!
2020. okt. 10. 16:56
 44/70 A kérdező kommentje:

Tudom mi kell a kölyköknek, minőségi eledel 4-5 hetes kortól, 7-8 hetesen oltás, 2 hetes korától 2 hetente féreghajtó 12 hetes koráig és 8-12 hetes kora között van a leválasztás új gazdához kerülés.

Nem a pénz a baj, hanem az állatorvos nem ivartalanít vemhesen és másik városba nem megyek mert életemben nem jártam még ott.

2020. okt. 10. 18:20
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Ja szóval azért legyen szar a kutyadnak. Mert nekik a vemhesség nagy teher és sokszor életveszélyes mert te lusta vagy elmenni egy masik városba mert "jajj még nem jártam ott"
2020. okt. 10. 18:23
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Kib@szott szar gazda vagy
2020. okt. 10. 18:23
 47/70 A kérdező kommentje:
Eltévedek akkor hogy jutok oda megmondanád????
2020. okt. 10. 18:25
 48/70 anonim ***** válasza:
Okostelefonod gondolom van, ha meg mobilneted nincs is, arra az egy alkalomra tudsz venni 1-2 gigat. Terkep alkalmazast ismered, ugye, hallottal mar rola? Na, azt szepen hasznalod a mobilnettel, es kesz, oda fogsz talalni. De tudod ugye, hogy egy frissen mutott kutyaval, aki kaba, nem fogsz tudni buszozni? Tehat visszafele taxit kene hivnod, vagy valakit megkerned, hogy hozzon titeket haza kocsival.
2020. okt. 10. 18:28
 49/70 A kérdező kommentje:

Úristen ilyeneket, hallani se hallottam.

Térkép mobil nettel? Életemben nem volt

2020. okt. 10. 18:37
 50/70 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Akkor eljutsz az állatorvoshoz
2020. okt. 10. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!