Megéri plusz egy nyakörvet és pórázt venni, hogy szettben legyünk?
Sziasztok!
Egy ilyen butyuta kérdéssel fordulnék hozzátok. Fekete kutyusom van, piros pórázzal és nyakörvvel közlekedik, én mindig igyekszem valami hasonló árnyalatban sétáltatni. Nem igazán találkozunk emberekkel (egy csomópontot leszámítva) úgyhogy csak a magam szórakoztatására öltöztetem magunkat egybe. (Enyhén autisztikus, hogy nagyon-nagyon szeretem ha van színharmónia, és ha ezt valamj megdönti, akkor szabályosan rossz érzés fog el)
Főleg kutyasuliban mutattunk így jól, amikor oda jártunk.
Van egy széldzsekim és egy túracipőm, amit azért nem használtam sokáig, mert írtózom a türkizkék színétől (mint ruha). Most viszont hogy bejött a rossz idő, hirtelen csak ezeket tudtam előkapni sétáltatáshoz.
Jó viselet mind a kettő (decathlonos), vagyis szinte tökéletesek lennének, csak hát a pirossal...
Kék nyakörvünk (tartalék) van, úgy sem látszódna a hosszú szőre miatt, így ha úgy van elég lenne egy másik pórázt venni. Nem is kell túl minőségi 1500-2000 ft-ot áldoznék rá, csak ez nem lenne túl felesleges költekezés?
Erre az átmeneti időre, amíg nem kell bakancs meg vastagabb kabát.
Csak pont ősszel ez a türkizes árnyalat, hát nem is tudom...
Csak tényleg ezek jó ruhák, kár lenne csak a színe miatt nem hordani...
Úgyhogy legyetek kíméletlenek, ezért kértem ki a véleményeteket...
Pedig én itthonra az ágyban dögléshez is passzoló (színben!) ruhákat veszek fel. A szobák is szín szerint vannak berendezve meg festve.
Nem vagyok cicababa, semmi ilyesmi, csak nagyon figyelek a színekre.
5-os tudnál mutatni példát mindkettőre?
Nekem az ősz abszolút meleg színű, télen tudnám ezt a kompozíciót elképzelni, de oda ezek már kevesek lennének.
Csak félek, hogy ezzel elindítok egy lavinát, és a téli kutyasétáltatós ruhámhoz is kitalálok valami színt...
7-es, hogy passzol a türkiz meg a piros, vagyhogy a türkiz passzol az őszhöz.
Az tök okés amit másodjára válaszoltál, csak az elsőt nem értem, hogy értetted. Kifejezetten elütnek egymástól, az ősz meg egy meleg színárnyalatú évszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!