Pécs környékén hol úszhatna a kutyám?
köszi a válaszokat. Orfűn az a baj, h egyből nagyon mély a víz, de megpróbáljuk. Egyébként nem értem, miért ne lehetne Malomvölgyben, nem értem kit zavarunk vele, nyilván nem a horgászok mellett fürdött.. Na de mindegy.
Így lubickol egyébként:
http://www.youtube.com/watch?v=6on6onW1Vko
:)
Második válaszoló vagyok: engem nem zavar Malomvölgyben a kutyus úsztatása, nem azért írtam (főleg, hogy én is gazdi vagyok). Csak hát tudom milyenek az emberek, s sajnos sokszor nem nézik jó szemmel, meg már táblák is kint vannak, még arról is, hogy Malomvölgy területén csak pórázzal mehet a kutya:( Szóval ez az embereknek köszönhető, s tapasztalatból írtam mindezt, hogy sajnos még képesek meg is büntetni:( Holott Kertvárosi gazdi lévén én is az egyik legjobb helynek tartanám Malomvölgyet, főleg, hogy Orfű bármilyen klassz is, elég messze van.
Egyébként a kutyushoz gratulálok, tök jó a videó, nagyon jópofa!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!