Miután meghalt a kutyátok mennyi idő után hoztatok újat?
Figyelt kérdés
Nekem is nemrég halt meg,és kíváncsi vagyok ti mennyi idő után áltatok rá készen.2020. szept. 20. 10:22
1/18 anonim válasza:
Nekem azóta sincs, 10 éve volt, még 16-17 éves lehettem amikor meghalt... Soha nem is lesz új.
2/18 anonim válasza:
Nekünk a halála után nem sokkal lett, úgy három hónap. De, azt hozzá kell tennünk, hogy nekünk a postás hozta, (az egyik kiskutya hozzánk a másik hozzájuk került) akit ismerünk. Ha nem fogadjuk be, akkor valószínűleg egy sokkal rosszabb helyre kerül. Most 10 éves és éli a boldog, öreg kutyák életét.
3/18 anonim válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. szept. 20. 10:33
6/18 anonim válasza:
A feleségemé volt, én csak kutyasétáltatóként szerepeltem, bár az én szobámban aludt (a vizsla kutya). Amikor már öreg volt a kutya (kb. 14 éves) és már rosszul is látott, helyenként kihullott a szőre, akkor a feleségem beszerzett egy pár hónapos kölyök vizslát. Onnantól kezdve mindkettőt sétáltathattam. Amikor kb. 1 év múlva el kellett altatni az öreget, akkor én voltam az állatorvosi rendelőben és simogathattam a fejét. Amikor a második vizsla is öreg lett és vizelettartási gondjai is voltak, akkor őt is el kellett altatni. Ennek már vagy 10 éve és a feleségem azóta is vágyik kutyára, de szerencsére belátja, hogy a 80-hoz közeledve kutyasétáltatóként működni már egy kicsit fárasztó néha.
7/18 anonim válasza:
Én vándorló életet folytatok, nincs még saját lakásom, otthon vidéken a szüleimmel élt a kutyám, akit tavaly nyáron veszítettem el. Rá két hónapra lett egy új, ahányszor ránéztem a kutyám jutott eszembe, gyötört a sírás, nem tudtam mit kezdjek vele. Szerintem túl elhamarkodott döntés volt ez a kutya, azóta elfogadtuk egymást, de nem olyan, mint a régi kutyám. Én mindenképp hagytam volna időt magamnak, azóta is gyászolom, de tény, nem jött még el az az idő, hogy azt mondjam, hogy nekem kutya kell.
8/18 anonim válasza:
Augusztus elején halt meg. Szeretnék majd kutyát, csak most még minden kusza. Semmiképp sem szeretném, hogy valaki azért sérüljön, mert nem önmagához, hanem máshoz mérem. Amíg tisztulnak a dolgok, szeretném felfrissíteni előtte a kutyás tudásom (új kutya = új, izgalmas problémák) és fittebb is szeretnék lenni, hogy biztosan tartani tudjam vele a tempót.
Egyébként a gyász teljesen egyedi dolog. Több olyat is ismerek, akiknek 2 héten belül új kutyájuk volt, neki úgy volt jó. Ezzel sincsen semmi baj.
9/18 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik a kérdés megfogalmazása. Mert kb. így hangzik: "Miután tönkrement a mosógépetek, mennyi idő után vettetek újat?". Bocs, de a kutya nem egy eszköz, amit le kell cserélni. Szerintem.
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor légyszíves fogalmazd meg úgy hogy tetszen neked,és ha megértetted a kérdést,akkor ha tudsz válaszolj,ha nem tudsz pedig ne.:)
2020. szept. 20. 11:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!