Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám öklendezik és fehér...

A kutyám öklendezik és fehér habos nyálkát hányt.Mar délután óta szenved. Jobban lesz magától? Vagy vigyem el ügyeletre?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 19:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

Kennelköhögés is lehet. Az sem múlik el magától.

A kérdést nem is értem, hogy miért esik jól nézni a kutyád szenvedését, miért nem evidens orvoshoz vinni...

2020. szept. 17. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Adj neki haztartasi kekszet … ha sav, felszivja.
2020. szept. 17. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
47%

Par nappal ezelott mar volt hasonlo tema:

Igen: lehet megfazas, lehet gyomor rontas, lehet fertozes, lehet parazita (giardia). Milyen a szeklete a kutyának? Fosik?

Nálunk fertozes az ok, kliont kell adnom a kutyának.

2020. szept. 17. 22:18
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Mi lett a kutyussal?
2020. szept. 18. 13:09
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha nagytestű bélcsavarodás is lehet. Sokat öklendeznek szinte semmit vagy csak habos nyálat tudnak felküzdeni.

Ha az volt akkor az már rip.

Remélem járt orvosnál. :/

2020. szept. 18. 14:41
 16/24 A kérdező kommentje:
Először is nem voltam itthon mikor rosszul lett. Szomszédunk szokta ilyenkor levinni sétálni. És felhívott hogy rosszul van a kutyus. Azt hittem hogy csak valami megakadt a torkán. Ezért megvártam még hazaérek. Aztán mikor már félórája láttam mitcsinal.Bevittem ügyeletre. Mert utannaneztem és eléggé megijedtem. Főleg a válaszok miatt. Ezért is vittem orvoshoz. Szegényke megfázott. És mondta az orvos hogy most nagyon sok kutyusnak ugyanez a problémája. Lázát kell mérni. Melegen tartani. Levest főzni neki. És mellette lenni,akkor egész nyugodt. Szóval ha valakinek ugyanez történne mindenképp szóljon minél előbb orvosnak. Mert bármilyen betegség miatt kohoghet.
2020. szept. 18. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Lázat mérni, levest főzni, melegen tartani? Megfázni huszon fokban? Vírust még él hinném, de vírus is sokkal súlyosabb egy kutyában attól, hogy ennyivel letudják.

Ez most egy nagyon eltolt kamu kérdés, kamu válasz vagy nem is jártál orvosnál.

Ha orvosnál jársz sose ezeket tanácsolná. Adna gyógyszert amit kiválthatsz az állat patikában, mert az is van..

Megfázott kutyán nem segít a tyúkhúsleves. Nyílván tápanyagnak nem rossz, ha nem fűszerezed meg mert csak hús, zöldség és víz, de állatorvos ilyet nem ajánl mikor ott vannak a készítmények amik állatbetegségekre vannak. Igen, nekem is fázott már meg kutyám nem is egyszer :D

2020. szept. 18. 15:31
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Ezt se állatorvos mondta, és nyár derekán nem fog megfázni a kutya. Plusz megfázástól nem fog neked habosat hányni. Ha nem kamuzol, sürgősen vidd másik állatorvoshoz.
2020. szept. 18. 15:35
 19/24 anonim ***** válasza:
16%
Nyár derekán?? Itt 5 fok volt hajnalban. Reggel, délelőtt pedig 10. A nyárnak már vége van.
2020. szept. 18. 19:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Alá írom nem lehet mindenhol egyformán jó idő,de akkor sem így kell kezelni egy megfázott kutyát.

Ha nem kamu a kérdés vagy a válasz akkor nem voltak állatorvosnál.Sose mondana olyat,hogy mint egy gyereket takard be,tartsd meleged,lázmérőzd és húslevessel tömd majd átmegy rajta.:D

2020. szept. 18. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!