Hogyan érjem el,hogy a 4 hónapos Yorki a pelenkára pisiljen és kakiljon?
Sosem értettem miért jó valakinek, hogy benti ürítésre szoktatja a kutyáját. A legigénytelenebb, legmocskosabb, leglustább emberek ilyenek, akiknek ez a kielégülés.
Persze tudom, kinek a pap, kinek a papné. Normális, igényes emberek undorodnak attól, hogy bent bűzölög az ürülék, az egyéb embereknek ez jön be.
Amig egy kiskutya meg nem kapta meg az osszes vedooltasat, addig nem mehet ki az utcára … ilyenkor indokolt a pelenka hasznalata.
Ugyanakkor egy yorki meretu kiskutyánál sokan nem csak pelenkát hasznalnak kesobb is, hanem arak macskaalmot is. Nem mindenki varja el a kutyajatol, hogy majd szétpukkadjon a holyagja amig a gazdi haza nem er a munkabol.
Van akinél belefer, hogy a kutya 10-12 orat tartsa vissza, egy yorkinál viszont nem is olyan nagy gond ha pelus is le van rakva napkozben.
"Amig egy kiskutya meg nem kapta meg az osszes vedooltasat, addig nem mehet ki az utcára …"
Ez nem egészen így van...
Természetesen űríteni ki lehet vinni a kutyát oltások megléte nélkül is, csak ne szedjen fel semmit a földről és ne érintkezzen idegen kutyákkal.
19. Tudom! Nem idegeskedek csak gondoltam szólok, hogy rosszul tudod...
Kérdezz meg egy állatorvost.
Mert én csak egy asszisztenst vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!