Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem nől a kutyám úgy...

Miért nem nől a kutyám úgy mint a testvérei?

Figyelt kérdés
Amerikai bully kutyám van. 3 hónapos. A testvérei már 18-20 kg-osak, az enyém meg csak 9 kg. Nem olyan szép nagy fejű mint a többi. Minőségi tápot kap.

2020. szept. 16. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy félrekacsintott az anyja, a te kutyusodnak nem az az apja, mint a többinek. Tenyésztőt keresd meg.
2020. szept. 17. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
6%

Tied nem kislany? A nagyobbak meg esetleg fiuk?

De ne aggodj, a tied is nagyfeju lesz. Ne sürgesd a növekedést, mert izuleti problemak lehetnek belole.

2020. szept. 17. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
#2: 9-11 kg különbséget nem magyarázhat az, hogy az egyik szuka esetleg, a másik pedig kan, főleg nem 3 hònapos korban.
2020. szept. 17. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert kicsi korában nem jutott elég anyatejhez. Elnyomták a testvérei. Apámnak rengeteg kutyája volt a múltban, mondhatni kutyagyáros volt. Ne engem ítéljetek el érte, nekem semmi közöm nem volt ehhez a dologhoz gyerekként. De rengeteg almot láttam felnőni, úgy értem kb. 2-5 hónapos korukig, és azok a kutyák, akik pici kölyökkorukban nem jutottak elég tejhez, soha de soha nem pótolták be a lemaradást.
2020. szept. 17. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:
14%

Barfozzatok. A nyershus meg nyers marhacsont ragasatol szepen no a fejizma es karakteresebb lesz a pofikaja!!!

A lanykutyak nem olyan szelesek,mint a fiuk. Az allkapocs szelesseget a tesztoszteront magas szintje adja. Minel tobb a tesztoszteron,annal szelesebb az allkapocs es annal jobban fejlodik az izomzat es annal dominansabb akaratosabb es kezelhetetlenebb a kutya,azaz annal magasabb az energiaszint.

2020. szept. 17. 01:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Kan az enyem. Rendben koszonom a valaszokat.
2020. szept. 17. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Szuletesi sorrendben szoktak valtozni a kutyak meretei es fejlettseguk … ezert csak az elso kiskutyak kaphatnak A-s torzskonyvet. Jol mondta a 4-es, aki kesobb szuletett meg azok gyengebbek, utoljára jutnak cicihez es ezert kevesebb anyatej jut nekik.
2020. szept. 17. 14:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos kevés anyatejet kapott. Pótoltuk is neki tápszerrel mert nem nagyon szopott. Akkor ő nem lesz olyan nagy mint a szülei, testvérei?
2020. szept. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!