Melyik a legjobb száraz kutyatáp kölyökkutyáknak?
Teljesen kutyafuggo: a lenyeg, hogy egeszsegesen fejlodjon a kiskutya.
Mas kell egy kistestunek es meroben mas a nagytestunek. Mast kivan egy aktiv kiskutya es masra van szuksege egy lomhabb kutyának. Mas a szukseglete akivel aktivan foglalkoznak es mast igenyel egy kanapekutya.
Azert mert jo draga egy kutyatap mar siman ramondjak, hogy premium. Attol mert jo marketinget nyomnak egy tap kore, attol meg egyáltalán nem biztos, hogy arra van szukseg.
Az a jo kutyatap amitol a kutya jol erzi magat es egeszsegesen eli le az eletet.
Egy farkas nem eszik kökörcsint meg galagonyát … hust eszik es a belsosegekbol veszi fel az asvanyi anyagokat. Nem kell ezt tulragozni.
Olvasd el az összetételüket, és amelyik neked tetszik, amelyiket megeszi a kutya.
Egy a fontos, minél több hús és Omega 3/6 legyen benne, gabona ne. Kölyköknek különösen fontos.
Bolti vackok nem jók,állatboltban tudsz jót venni vagy rendelni tudsz internetről.
1-es vagyok:
Szerintem a PetChef közel sem annyira jó, mint ahogy azt próbálják elhitetni. Ha nem vagy a kutyatápok híve, akkor én a Barf etetést ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!