Hányszor kéne kakáljon egy kutya naponta?
Figyelt kérdés
Közepes termetű hosszú szőrű.
Naponta egy keveset kap reggel és többet este.
2020. szept. 12. 20:32
2/12 A kérdező kommentje:
Múltkor kivittem sétálni este, 2-szer kakált minden este, és reggel is egyszer.
2020. szept. 12. 20:42
3/12 anonim válasza:
Az en kutyam a reggeli sétánál 2x kakil, delutan es este 1-1x.
5/12 anonim válasza:
Kölyök korban szokták naponta 2x etetni, és ahogy nő, fokozatosan átállnak az esti etetésre.
6/12 A kérdező kommentje:
gyerek kutya az enyém ,is, kb 4 éves.
2020. szept. 12. 20:55
7/12 anonim válasza:
A kutya kb 1 éves koráig kölyök, habár a pontos korhatárt nem tudom, de a négy éves az már nem kölyök.
8/12 anonim válasza:
Az én kutyám 1éves 10 kiló alatti (de nem mini szőnyegcirkáló), napi 2* etetem, reggel, meg este. (Egyik alkalommal sem kap sokat, kialakított étrendje van). Amúgy nem egy éhenkórász, nem kajafüggő, nem kunyerál, sosem kap “leesett falatokat” mikor mi eszünk, tehát nincs nagyon köztes étkezés.
9/12 anonim válasza:
Szerintem minden rendes ideju seta alkalmával kakil a kutya. Persze ha csak sebtében leszaladnak vele egy kis korre, akkor nincs alkalma ra.
10/12 anonim válasza:
4 éves kutya már felnőtt.
A kakálás pedig nem előírásszerűen történik.
Inkább a széklet mennyisége , ami nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!