Szerintetek cuki/szép a kutyám? ❤️(bichon frisè)
2020. szept. 9. 03:42
11/52 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a kistestű kutyák,tehát nem fogom azt mondani hogy aranyos vagy cuki.Ettől függetlenül annak örülök hogy te szereted,ő is egy állat és az állatokat védeni,szeretni kell.Nekem 2 Rottweilerem van és 4 macskám,családtag mindegyikőjük.
12/52 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Tipikus tömegkutya, kb minden 4. pont így néz ki ami szembejön az utcán.
Úgy vagyok mint 11-es, én sem szeretem a kistesű kutyákat.
13/52 anonim válasza:
Hát alapjáraton én biztosan nem tartanék ilyen fajta kutyát, nem tetszenek. De igazából nekem nincs olyan kutya ami ne lenne aranyos. Fajtájához képest nagyon cuki,és szép. De az a legszebb, hogy a képeken látszik, mennyire szereted, és ez a lényeg, nem az hogy van olyan akinek nem tetszik.😊
15/52 anonim válasza:
Nagyon aranyos <3
Te pedig gyönyörű vagy!
16/52 anonim válasza:
Nagyon cuki :) Kedvem támadt kutyát, cicát simogatni, dögönyözni :)
18/52 anonim válasza:
Tüneményes a vigyora, a szép szeme : ) Ami ettől sokkal fontosabb:
1. Egészséges legyen.
2. Legyél jó gazdija, szeresd nagyon!
3. Vedd ki a "hajából" azt a gusztustalan "Barbie-csatot, ne csinálj bazári majmot egy kutyából !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!