Mi baja lehet a kutyámnak? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Tegnap óta a 9 éves szuka kutyám nagyon furcsa. A mindig ugatós és rohangálós pásztorkutyim most nagyon bágyadt, száraz az orra és eléggé meleg a tappancsa. Kullancsot nem találtam benne, de 3 centis szőrnél ez persze nem jelenti azt, hogy nincs is benne. Úgy képzeljétek el, hogy tegnap tejjel próbáltuk itatni (amit amúgy imád) és nem akart inni belőle, ma pedig adtam neki sonkát és elfordult tőle!!! Délután visszük dokihoz. Valakinek volt már ilyen a kutyája? Mi baja lehet? Ugye nem komoly? LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!! :S2010. aug. 6. 10:35
12/16 A kérdező kommentje:
azt hittem az már láz, mert embernél is 37-nél kezdődik... akkor legalább láza nincs...
2010. aug. 6. 11:05
14/16 A kérdező kommentje:
10 perce hányt szegény, most takarítottam fel. képzeljétek, már nedves az orra és ivott is egy kicsit! egyedül! ennek még soha nem örültem ennyire! :)
2010. aug. 6. 11:41
15/16 Akiteki válasza:
Az, hogy nedves az orra azt jelenti, hogy megnyalta.
Étvágytalanság, levertség mindenképpen betegség tünete.
Örülj neki, ha csak egy babézia. Egyik kutyámnál a gennyes méhgyulladást is így vettük észre. SOS orvos!
16/16 A kérdező kommentje:
voltunk dokinál, azt mondta, szerinte előásott valami régen elásott, megromlott kaját. mostmár eszik, rohangál, ugat, úgyhogy jobban van! :) köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! :)
2010. aug. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!