9 honapos kan kutyamnak eleg eroteljes pisi szaga lett, mi segithet?
Kiallitast is kiszeretnem vele probalni, de a virus miatt jovore marad. Igy tehat ivartalanitas most nem jatszik. De annyira merhetetlenul budos es amiert tisztogatja magat a szakalla es a szaja is ilyen szagu.
Rengeteget kezdett az utcan jelolni, tuzelesi idoszak van.
Biztos kozre jatszik.
De egyszeruen csak ha a kozelemben van erzem a jellgzetes szagot.
Furdetve 4-5 hetente van, nyiros fajta.
De a hasat, kukijat es a belso combjan a szort mar egyszer samponos vizzel mostam, mert nem birtam. Par napig jo volt. De mar ujra intenziv a szaga:/
Csak az ivartalanitas segithet?
Hosszú szőrű show kutyám van nekem is, minden séta után ha pisil megtörlöm a szőrét a combjánál, meg ahol kell. Van ilyen babapopsitörlő, azzal szoktam, meg a mancsait is áttörölni ha hazaérünk. Vízzel is lemoshatod neki, vagy ha kimentek gumizd el a szőrét ott. Léteznek direkt ilyen termékek, amik szagtalanítanak pl: [link]
Koszonom szepen utana nezek! :)
Kukijat es elotte picit mindig ki van nyirva a szor, ne legyen hugyos, de hat igy is sikerul neki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!