Miért hiszi azt mindenki hogy kiképezni csak kutyaiskolában lehet egy kutyát?
Vannak dolgok amiket csak ott ajánlatos (csibészelés, agility) de a világ nem csak olyanokból áll.
Lassan már ott tartunk hogy minden csak problémás kutyáknak szól és a kezdő gadzájuknak. Azt elfelejtik hogy normális kutyák is vannak és olyan emberek akik tehetségesek vagy nem kezdők?
Ha én azt mondom hogy nem jártam kutyaiskolába de a kutyám ki van képezve akkor rögtön közlik velem hogy mit képzelek én, az hogy a kutyám le tud ülni otthon, nem jelent semmit. No de ki mondta hogy a kutyám csak annyit tud? És miért olyan nehéz elképzelni hogy többet is tudhat?
Aki otthon is ki tudja képezni a kutyáját, az nem a neten szokott kérdezni olyan dolgokat, amik alapvetőek.
Senki nem úgy születik, hogy mindent tud, azt is meg kell tanulni, mire mi a legjobb módszer.
Nem szégyen iskolába járni. Én is jártam az első két kutyámmal. Utána már itthon is boldogulok.
Miért ne nézelődhetnék itt is? Nem ez határozza meg hogy mennyit tudok. :)
Nem szégyen, az sem szégyen hogy valaki nem boldogul otthon, de ettől még nem kell leszólni azt igen. Mint mondtam nem volt lehetőségem kutyaiskolába járni. Nem tudom miért nem lehet elhinni hogy itthon is boldogultam vele...
vizsgázz le vele, és akkor mondhatod hogy otthon lett kiképezve...de addig csak simán jólnevelt ;)
az jár suliba akinek az ülésen túl is vannak céljai, amiket mellesleg nem tudsz otthon megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!