A kutyám megevett egy sor csokit. Elvigyem holnap orvoshoz?
A kérdező igazi felelősségteljes gazdi, és ez jó! Ne vidd orvoshoz, ha nem látsz rajta romlást.
1-es: remélem egyszer valaki neked is úgy fogja adni a mérget, hogy nem fogsz tudni róla, csak zabálod, mert finom...
3/3 köszi illetve mindenki válaszát
Evett, ivott és játszott most alszik azaz a napi rutin.
A 70%-os étcsoki azért elég necces.. nekem azt mondta a dokink, hogy nagyon eltérő, hogyan reagálnak rá a kutyák, nyilván a méret is mérvadó, de egy csomó más dologtól is függ, az én 20kg-os kutyámnak szerencsére semmi baja nem lett egy csokis croissant-tól, de amikor ezzel orvoshoz vittem azt mondta a doki, hogy 40kg-os német juhász pusztult el a kezei között egy tábla milka tejcsokitól, szóval tényleg nagyon változó.
Ilyenkor egyébként a legjobb ha azonnal orvoshoz viszed, akkor még meg tudja hánytatni, ha semmiképp se tudod elvinni, de tényleg semmiképp, akkor meg otthon rögtön hánytatni, mielőtt még felszívódna. Most éjszaka figyeld a kutyát, kb. 4 óra, amíg teljesen megemészti, szóval az, hogy most jól van még sajnos nem jelent semmit, simán lehet, hogy hajnalban lesz rosszul. Ha holnap sincs semmi tünete, akkor már felesleges orvoshoz vinni, akkor valószínűleg megúsztátok, viszont a jövőben mindenképp figyelj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!