A kutyának zavarhatja a fülét a ventilátor?
Figyelt kérdés
Van egy tacskóm és este mikor megy a ventilátor állandóan rázza és kaparja a fülét. Napközben ez nem nagyon jellemző csak este, de akkor nagyon.
Régebben már gyulladt be a füle de akkor napközben is rázta, kaparta.
Lehetséges hogy a ventilátor által keletkezett fújás zavarhatja a fülét?
2020. aug. 26. 12:02
2/12 anonim válasza:
Ha közvetlenül rámegy akkor talán zavarhatja de azért nézz bele a fülébe nincs-e benne toklász.
3/12 anonim válasza:
Simán zavarhatja, akár fül gyulladást okozhat nála. Szegény állat, neked se való kutya, szerintem.
4/12 anonim válasza:
Kapcsold ki, és egyből megtudod.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért nem való kutya, mert nyáron bekapcsolom a ventilátort? :D
Oké, ha te mondod biztos úgy van.
2020. aug. 26. 12:46
6/12 anonim válasza:
Szerintem zavarhatja. Én anno messziről bekapcsoltam a kutyámnak a ventilátort, szándékosan messzire raktam, erre véres lett a szeme. Utána nem ventilátoroztam, és a szeme is rögtön rendbe jött. Szóval szerintem a fülét is simán zavarhatja.
7/12 anonim válasza:
Szia! Nálunk is mindig megy a ventilátor, bár nekünk macskánk van. Őt egyáltalán nem zavarja, sőőt. Ha nem tetszene a tacsidnak akkor más helyen éjszakázna, főleg úgy hogy nappal nem is zavarja, ahogy írtad. de attól függetlenül ahogy az 1-es is írta, nézz bele a fülébe, esetleg zsepivel töröld át neki.
9/12 anonim válasza:
Nem hülye, ha zavarja, majd arréb döglik.
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem zavarja, mert élvezi a hűvös levegőt ebben a nagy melegben, de ettől még begyulladhat tőle a füle. Ez nem kijelentés, hogy begyulladt a füle, de lehetséges, főleg ha hajlamos rá.
Amúgy tényleg, amikor rázza a fülét és megy a ventilátor este, kapcsold ki, ha abba hagyja akkor attól volt. Ezt még nem tesztelted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!