A kiskutyám beverte a fejét? Nagy baja lehet?
Csak azért íjedtem meg mert ők az első saját kutyáim.
Köszi a válaszod!
Én egyszer véletlenül fejbe rugtam a kb 3 hós kiskutyám. Pont a székem alatt volt amikor felpattantam. Ő sírva elfutott (amúgy ez azt jelenti hogy nyüszít a kutya kedves kommentelők xD)
Az orvos azt mondta ha hány vagy máshogy viselkedik akkor vigyem be. De nem lett baja.
A kutyáknál a nyüszítés a sírás.
Amúgy te sem mész minden alkalommal orvoshoz, amikor bekoccintod a fejed. Ne aggódj, ha utána nem zavart vagy nem szédül akkor semmi baja
Ha nem szédeleg, van étvágya, iszik, nem öklendezik, akkor nincs ok az aggodalomra.
Jó gazdi vagy, felelősségteljes :)
Köszi a válaszokat!
7/7 köszi , sokak szerint mindig túlaggódok mindent de szerintem ha baleset éri a kutyát inkább elviszem orvoshoz, nyilván akkor nem ha csak valami kis seb vagy csak kis dolgok vagy ilyesmi. Falun élek így amikor beszéltem a szomszéddal akkor megkérdezte mért jön az orvos ilyen sokszor mondtam, hogy oltani jön.
Azt válaszolja nem kell annak oltás csak veszettség ellen évente. De én inkább beadatom neki a parvó meg az stb. oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!