Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy legyen még egy kutyánk?
Figyelt kérdés
Szóval van most egy kutyánk akit nagyon de nagyon nem akartak a szüleim.Mindegy, aztán valahogy rávettem őket. De annyira megszerették, hogy semmi pénzért nem mondanának le róla. Tényleg nagyon szeretik!
És szeretnék még egy kis kutyát, hogyan tudnám rávenni őket hogy még egy kutyát tartsunk?
2020. aug. 24. 09:25
11/28 anonim válasza:
Hát mekkora panel van? Hány nm? Esetleg hány szobás?
Mertha másfél szobás az tényleg kicsi a kutyusoknak.
Még a 2 szobás is.
12/28 anonim válasza:
Panelba bőven elég egy kutya. főleg ha 20-30nm-es összesen.
13/28 anonim válasza:
41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet
a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról
14. § (6) * Tartósan csoportosan tartott ebek esetén számukra egyedenként legalább 6 m2 akadálytalanul használható területet kell biztosítani. Nem minősül csoportos tartásnak a szuka együtt tartása a kölykeivel, azok hathetes koráig.
14/28 anonim válasza:
hiába írod le én is olvastam . attól még 6nm/ kutya elég kevés
15/28 anonim válasza:
Viszont nem büntethető jogszabály értelmében.
16/28 anonim válasza:
Én még mindig nem értem minek kell második kutya... Elmagyaráznád légyszi?
17/28 anonim válasza:
Lehet törvényileg ennyi a minimum , de én kényelmi, élettani szempontokra hivatkozva írtam a 12-t. nem a hivatalos előírásra értettem a kell-t.
18/28 A kérdező kommentje:
Jaaj nem olyan kicsi . 60 nm a lakás szóval eleg nagy. szabadon maszkalhatnanak mindketten!
2020. aug. 24. 10:38
19/28 anonim válasza:
Akkor próbálj segíteni a házmunkába, főzésbe, kezdődik a suli tanulj jól, esetleg ha van zsebpénzed vagy ösztöndíjad besegíthetsz az anyagiakba.
20/28 anonim válasza:
Miért szeretnél második kutyát? Enélkül nehéz értelmes választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!