Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorkshire terriernek mekkora...

A yorkshire terriernek mekkora a mozgásigénye? Tapasztalatok érdekelnének elsősorban

Figyelt kérdés

Tudom, hogy terrier és mozgékony stb. De ahány yorkival én eddig találkoztam, egyik sem volt egy izgága, pörgős kutya, holott mindenhol azt olvasom, hogy hatalmas mozgásigénye van a méretéhez képest.

Napi 1,5 - 2 óra sétával boldog lenne? Plusz igény szerint játék velem vagy más kutyákkal?

2020. aug. 21. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk mini Yorkienk van, nagy a mozgásigénye, szívesen van kint. Napi 1,5-2 óra séta elég neki, azzal garantáltan boldog lesz. Ha esetleg meg tudod oldani, akkor ezt eloszthatod egy reggeli, és esti sétára. Ha beindul, és ki akar menni, akkor odaül eléd, és futkos utánad, meg a szemedbe néz perceken keresztül. :D Addig bököd a lábával, amíg vagy ki nem viszed, vagy le nem nyugszik. :D

Napközben viszont sokat alszanak, de alapvetően játékos kutyák, szeretik, és igénylik is a törődést. :)

2020. aug. 21. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

12 éves Yorkim van és még mindig állandóan menne.Imád sétálni sokszor az az érzésem haza sem akar menni😁Persze már jóval többet alszik de amint kimegyünk olyan mintha sosem fáradna el

Kölyökként ugyanez volt csak akkor még otthon is pörgött állandóan.Imád más kutyákkal szemtelenkedni illetve játszanu de persze csak akkor ha tetszik neki a másik😉😁Majd úgyis látod meddig akar kint lenni mert nagyon okosan tudja jelezni az akaratát még azt is ha elfáradt és menne haza.

2020. aug. 21. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, és akkor úgy látom minden Yorkie ilyen kis izgága :D A miénk sem szeret nagyon bejönni, és tényleg félreérthetetlenül tudják jelezni amit akarnak.. :D :D
2020. aug. 21. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatesómnak egy 11 éves yorkija van de egy fél-1 órás sétától kivan dőlve.
2020. aug. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!