Érdemes kutyanapközibe adni a kutyát?
Én megbízható helyre, ahol ismerem, aki vigyáz a kutyára (tréningezni is hozzá járunk) oda adom be nagyon ritkán, ha valami olyan alkalom van vagy olyan munka, ami miatt nem tudnék aznap érdemben foglalkozni a kutyával, de ez kb. félévente 1 alkalom és tényleg olyan ember vigyáz rá, akivel heti rendszerességgel találkozunk évek óta, a többi kutyát is ismeri, mivel közös képzésre is járunk velük, szóval egyáltalán nem idegen neki sem a környezet, sem az ottaniak. Vadidegen helyre soha nem adnám be. Amúgy 3.000ft/alkalom, Budapest közelében, nekem ennyit megér, hogy foglalkoznak a kutyával, ha én nem tudok.
Egyébként "csak úgy" azért nem adom be, mert tényleg jól lefárasztva kapom vissza, olyankor már érdemben semmit nem lehet vele csinálni, és nyilvánvalóan alapvetően meg azért tartok kutyát, hogy sétáljak, játsszak, tanuljak vele, nem azért, hogy elnyúlva aludjon mint egy zsák krumpli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!