Miért habzik a kolyokkutyam orra?
Negy hónapos kutyám orra ket oldalt habzik. Hiába torlom le neki, visszajön a habzás par percen belül.
Van okom aggódni?
Nem szeretnek egybol állatorvoshoz futni, mert szerencsere mas tünete nincs.
Valaki tapasztalt ilyet? Oka?
A szája nem habzik.
Setaltatas közben lettem ra figyelmes. Az orra ket oldalán a nyilasbol jott a hab, ilyen feher sűrű hab.
Mikor hazaertunk is ugyanúgy habzott.
Most szerencsere semmi jele. Neztem azota tobbszor is. De nagyon nem tudok mire gondolni. Allatorvost egy kerdes erejéig se szivesen akarnam zargatni,amig komolyabb tünet nincs,mert eleg flegma.
Előfordulhat allergia is.
Jegyezd fel, hogy éppen milyen növények virágoznak, milyen pollen van a levegőben. Ezeket meg lehet tudni a netről. Hátha látsz valami összefüggést. Ha esetleg megszűnik és jövőre megint előjön, akkor valószínű az allergia.
Koszonom! Hatalmas fűben ugrandozott. Elvittem a közeli rétre ma. Lehet igazad lesz, valamire allergiás lehetett. Koszonom a tippet a jegyzetelesről.
De jovo heten ugy is készültem állatorvoshoz,mert állandóan púposít es most még ez a habzás is párosult hozza.
Ha más tünete is van, akkor szerintem holnap vidd el, semmiképp se várj vele jövő hétig.
Az rohadtul nem jó jel, ha púposít.
Nem is láttam még kutyát ilyet csinálni.
Eleg késve válaszolok a hosszu hetvege miatt,de nem tuntem el. Vegul aznap felhívtam a dokit es elvihettem hozza másnap.
Azt mondta, az orra a meleg miatt habzik, nem kell izgulnom.
A pupositast mar mondtam neki az elso parvo oltáskor,de azt mondta akkor nem kell vele foglakozni, majd elhagyja... akkor sem nyugtatott meg,éreztem,hogy ez eleg furi dolog es nem biztos,hogy elhagyja csak ugy...teszem hozza, nem egy szimpatikus doki, akitől szivesen mer az ember kérdezni.
Most arra gyanít,hogy bélproblemai vannak. Vinnem kell hozza majd vissza.
Koszonom a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!