A kutyám megevett egy gumicsirkét, mit csináljak?
Nem hiszem,h egybe nyelte le. Kakival kijon. Etesd. Figyeld a kakijat.
Elozo kutyam egy gumicsontot evett meg. Fresnapf arulta,h elraghatatlan gumicsont :D Nem lett baja. Kikakilta.
Kiegészítés ha nem ajánl senkit és nem is látja , keress a neten. Nem hinném, hogy az összes állatorvos csak hétfőn rendel. Sajnos ez ilyen, most történt, most kell ellátni nem később.
Otthon nem tudsz segíteni a kutyusnak.
Én is azonnal vinném kórházba. Az enyém egyszer egy szivacsdarabot talált az utcán, benyelte. Persze fogalmam sem volt a dologról, csak onnan tudtam hogy baj van, hogy kb fél nap múlva elkezdett hányni. Nincs a városunkban állatkórház és nincs autóm, ezért taxiba pattantunk, irány egy olyan város ahol van. Ráadásul éjjel volt. A taxi ára is fájdalmas volt, meg a kórház éjjeli ügyeleti díja és a többi. Százezer felett állt meg a kis kalandunk, ami egy időre fel is borította a családi kasszát, de abszolút megérte, mert megmentették az életét. Elzárta a vékonybelét, öt napig volt kórházban infúzión. Szerencsére műteni nem kellett, a sok infúziós folyadék kihozta végül, akkor tudtam meg hogy egy szivacsdarab volt a ludas, amikor egy zacskóban a kezembe nyomták hogy ezt halászták ki belőle.
Az biztos hogy ha most elviszed kórházba amíg nem késő, akkor nem fogod megbánni. Max feleslegesen mész és kiderül a röntgenen hogy irányba állt és kijön gond nélkül, de legalább megnyugszol. Ha viszont nem viszed és belehal, akkor soha nem fogsz tudni megszabadulni a bűntudattól.
Hétfőre vagy kijön belőle, akkor már nem kell orvos, vagy belepusztul a bélelzáródásba, és akkor szintén nem...
Figyeld a kakáját, emellett figyelj az alábbiakra: hány, nem kakil, hátát púposítja, rosszkedvűnek, levertnek tűnik, nem eszik. Ezek közül bármelyik: azonnal orvos! (Ügyelet).
Pont akartam írni, hogy mi a helyzet a kutyussal, de akkor megnyugodtam. :)
Vigyázz rá, legközelebb ne fordulhasson elő. Szerencsétek volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!