Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megevett egy gumicsir...

A kutyám megevett egy gumicsirkét, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, egyik percbe még jàtszott vele, a másikba már lenyelte nem tudtam elvenni tőlle, mit csináljak? Semmi jelét nem mutatta, hogy valami nem oké. Most nagyon aggódok. Baja fog esni? Amúgy egy 5 éves magyarvizsla.Állatorvos csak hétfőn tudja megnézni.

2020. aug. 13. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem,h egybe nyelte le. Kakival kijon. Etesd. Figyeld a kakijat.

Elozo kutyam egy gumicsontot evett meg. Fresnapf arulta,h elraghatatlan gumicsont :D Nem lett baja. Kikakilta.

2020. aug. 13. 19:55
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Állatorvoshoz kellene vinni minél hamarabb. Ilyen már a mi kutyusunkkal is történt, szerencsére nem lett nagy baj, kijött belőle, gondolom sok kis darabban nyelte le. (Mondjuk, ez nem az orvosnak köszönhető. Ő annyit mondott erre, hogy "hát ilyen a természetes kiválasztódás". Erre megkérdeztem hogy mire gondol, és azt válaszolta, hogy "amelyik állat hülye, az ígyis-úgyis meg fog halni". Aztán hazaküldött azzal a címszóval, hogy "nem éri meg megműteni, mert lehet hogy nem is szorul rá, ha meg mégis, akkor annak az árából 3 másik ilyen kutyát veszek". Remélem te nem ilyen orvost fogsz ki.)
2020. aug. 13. 19:57
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Kiegészítés ha nem ajánl senkit és nem is látja , keress a neten. Nem hinném, hogy az összes állatorvos csak hétfőn rendel. Sajnos ez ilyen, most történt, most kell ellátni nem később.

Otthon nem tudsz segíteni a kutyusnak.

2020. aug. 13. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is azonnal vinném kórházba. Az enyém egyszer egy szivacsdarabot talált az utcán, benyelte. Persze fogalmam sem volt a dologról, csak onnan tudtam hogy baj van, hogy kb fél nap múlva elkezdett hányni. Nincs a városunkban állatkórház és nincs autóm, ezért taxiba pattantunk, irány egy olyan város ahol van. Ráadásul éjjel volt. A taxi ára is fájdalmas volt, meg a kórház éjjeli ügyeleti díja és a többi. Százezer felett állt meg a kis kalandunk, ami egy időre fel is borította a családi kasszát, de abszolút megérte, mert megmentették az életét. Elzárta a vékonybelét, öt napig volt kórházban infúzión. Szerencsére műteni nem kellett, a sok infúziós folyadék kihozta végül, akkor tudtam meg hogy egy szivacsdarab volt a ludas, amikor egy zacskóban a kezembe nyomták hogy ezt halászták ki belőle.

Az biztos hogy ha most elviszed kórházba amíg nem késő, akkor nem fogod megbánni. Max feleslegesen mész és kiderül a röntgenen hogy irányba állt és kijön gond nélkül, de legalább megnyugszol. Ha viszont nem viszed és belehal, akkor soha nem fogsz tudni megszabadulni a bűntudattól.

2020. aug. 13. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőre vagy kijön belőle, akkor már nem kell orvos, vagy belepusztul a bélelzáródásba, és akkor szintén nem...

Figyeld a kakáját, emellett figyelj az alábbiakra: hány, nem kakil, hátát púposítja, rosszkedvűnek, levertnek tűnik, nem eszik. Ezek közül bármelyik: azonnal orvos! (Ügyelet).

2020. aug. 13. 21:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Megnyugtatok mindenkit.Csodával határos módon a csirke távozott. Köszi mindenkinek a segítséget. Hatalmas kő esett le a szivemről, többet nem játszunk ilyenekkel. :D A kutyus jól van, ugyanolyan energikus és huncut, mint előtte.
2020. aug. 19. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó hogy megoldódott! :)
2020. aug. 19. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
16, Minden része kijött belőle? Mert akkor igen nagy szerencséd van. Nekem egyszer a kutya kiborította a fürdőszobai szemetest, és megevett belőle pár tampont (igen, tudom, gusztustalan, meg minden). Hát napokig a szarját turkáltam, és sűrűn imádkoztam, hogy csak műteni ne kelljen. A doki akkor azt mondta, hogy nyugi, a tampon általában kijön hátul belőlük, de hát ez engem addig nem nyugtatott meg, amíg nem láttam mindet viszont. (Gyors matematikai egyenletekkel kellett kiszámolnom mennyi lehetett a kukában.)
2020. aug. 19. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont akartam írni, hogy mi a helyzet a kutyussal, de akkor megnyugodtam. :)

Vigyázz rá, legközelebb ne fordulhasson elő. Szerencsétek volt. :)

2020. aug. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!