2/7 anonim válasza:
"Így is ismerhetsz:Amerikai-kanadai fehér juhászkutya, Fehér német juhászkutya"
3/7 anonim válasza:
Igen, létezik, mint ahogy fekete is. Én már láttam élőben. Mint ahogy az előttem válaszolók írták, amerikai-kanadai fehér juhászkutya néven.
4/7 anonim válasza:
A német juhászkutya sztenderd-ek elvben hibának tartják a fehér színt. De USA-ban fehér színben is tenyésztik.
5/7 anonim válasza:
Genetikailag benne van a fehér szín.
Ha véletlenül két olyan kutya párosodik, amelyeknél találkozik a fehérért felelős gén, születhet fehér is. Teljesen fehér nem lesz, mint a kanadai, mert ezek általában a fülüknél, a nyereg vonalában enyhén vöröses-barnás színt mutatnak.
A kanadait tiszta fehérben tenyésztik. Nem párosítják semmi más nj színnel.
6/7 anonim válasza:
A hivatalos Német Stenderd alapján nem, durva nem továbbtenyészthető színhiba, viszont az USA/Anglia/Kanada szövetség elismeri ezt a színverziót is. Itthon, vagyis az FCI szervezet keretein belül ez egy külön fajta, Svájci Juhászkutya elnevezéssel esetleg úgy mint Canadai Juhászkutya. Vagyis teljesen elkülönült a Német Juhásztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!