A kutyámnak fülgyulladása van,mivel nincs pénz állatorvosra,otthon kezeljük.Az a probléma,hogy morog és nem engedi hogy hozzáférjünk a füléhez-ha pedig igen,akkor kirázza a folyadékot onnan.Van esetleg valakinek ötlete,hogyan lehetne lenyugtatni?
Ha a fejét rázza, és a fejét oldalra tartja akkor a gyulladást toklász okozza. Mivel a kutya füljárata jóval hosszabb ezért ha toklász akkor állatorvos bódítással tudja kiszedni. De ha sokáig rázza a fülét akkor hematoma veszélye is előfordulhat és akkor már nem csak rázogatni fogja hanem lesz egy hatalmas nagy vörös bedagadt vöröslilás füle a toklásszal együtt.
Én megértem hogy nem engedhetitek meg magatoknak most és gondolom a járvány helyzet miatt kerültetek nehéz helyzetbe de volt itt egy válaszoló aki munkanélküli lett és nem volt pénze a macskáját elvinni orvoshoz ugyanez ment mint amit most a nagy többség lejátszott és csak páran voltunk akik EQ érzékenyen érdemben segítettünk. Az állatorvos is ember mond el hogy most nehéz helyzetbe kerültetek és csak később tudod fizetni a költségeket. A másik kérdező is ez tette és szó nélkül segítettek nek megértették!
Ha toklász akkor ti nem tudjátok kiszedni a toklász csak befele megy. Az állatorvos a fülbe került toklászt bódítással kiszedi.
15-ös nem kell a kakaskodás! Értelmesen is lehet ezt! Én megértem a kérdezőt 12-es, és 13-as vagyok!
Nyilván nem a semmiből lett 15 éves a kutyája. Inkább tisztelnétek ezeket az embereket, mint azokat, akik olyanokat írnak ide, hogy az embernek ketté áll a füle tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!