Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik Platinum táp a legjobb?

Melyik Platinum táp a legjobb?

Figyelt kérdés

#csirke #Ibériai sertés #Rízses bárány #Krumplis marha
2020. aug. 11. 18:55
 1/5 anonim válasza:
Mindegyik jó, én felváltva adom a kutyusomnak, így nem eszi mindig ugyanazt az ízűt.
2020. aug. 11. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Az új tipusu AX1200i
2020. aug. 11. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bárányosat adjuk, nekünk az vált be, de szerintem az iberico a legjobb, abban se rizs, se burgonya nincsen. Bár a 70%-os hústartalom mellett ezek is eltörpülnek, szerintem ki kell kísérletezni, hogy a kutyának melyik a legjobb, a csirkés kivételével szerintem bármelyik tökéletes választás hosszútávra is.
2020. aug. 11. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám az Iberico+Greens-t kapja. Allergiás, baj van a májával, plusz van egy mellékvese betegsége is. Gyógyszeres kezeléssel, plusz ezzel a táppal tök jól elvan. A bárányost ő nem akarta megenni, a marhásat pedig nem merem adni, mert régebben próbálkoztam 2 másik fajta marhással, és rendszeresen hányt tőlük.
2020. aug. 11. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Az ibericoban is van burgonya. A csirkés kukoricás, a marhás és az iberico burgonyás, a bárányos pedig rízses
2020. aug. 11. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!