Ugyan az a kettő?
A farkaskonyhás spirulina ugyan az, mint a boltok polcain kapható spirulina por? Illetve a sörélesztővel és az összes többivel is ez a helyzet?
Csak kicsit sokallom a 7400Ft ot az 500 g ért, ha tényleg ugyan azt megvehetem más márkától 3000 ért.
En majdnem meghaltam tole.
A kutyainkon meg elojott a remeges,lelassulas es altalanos rosszullet gyengeseg.
Ahogy abbahagytuk,ujra jol lettek!!!!!
NE EGYEN A KUTYA SE SPIRULINAT!!
Meg furodni is tiltott algas vizben: az antsz zarta le a tavat!!! Boron at felszivodva is mergezo es halalos!!
Te meg ne egyél vargányát, csiperkét, mert a légyölő galóca mérgező...
Kérdező: A farkaskonyhás dolgok jó minőségűek, de drágák - már csak a "márka" miatt is. Nagy eséllyel ugyanaz, mint a másik.
4-es : a spirulina az minden gyartonal ugyanaz . Mergezo. Edd akkor te es legyel te rosszul tole. De a kutyadnak ne adj belole.
Itt nem a minosegrol van szo nagyokos negyes,hanem arrol a tenyrol,h az alga mergezo. Pont egy kutyas csoportban talaltam ra,miutan rosszul lettem.
Nem érted meg, "nagyokos", hogy nem az?
Amit belinkeltél, az teljesen más fajta. Ha abban úszik a kutya, rosszul lesz.
Amit a Kérdező adna neki, az nyilván teljesen más.
Ugyanaz, mint a gomba - az sem általánosan mérgező, csak bizonyos fajtái.
ma 18:56
Ugyan nézz már körül a gugliban beírva az ALGA szót. Azrán számold össze, hány féle alga létezik.
Amiről te beszélsz, az a kék alga. Azt nem eszi sem ember, sem kutya.
A cyanobaktériumok azaz kék-zöld algák TÖRZSébe tartozó algafajok egy része tényleg mérgező, de közel sem mind. Az a néhány FAJ, amit spirulina néven árulnak pont nem az.
Kérdező: a spirulina tisztaságában esetleg hozzáadott anyagokban lehet különbség, ha valami gyanúsan olcsó, érdemes összetevőket, véleményeket nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!