Tudnátok lusta, kis mozgás igényű kutyafajtát mondani?
Aminek délután elég kb. 1 óra séta meg mellette agyi fárasztás.
És ha esetleg vab olyan aminek kevésbé hullik a szőre, az még egy + pont.
A dogell.com on olvastam, hogy a shar pei kis mozgás igényű és kevésbé hullik a szőre.
Lakásban tartanánk, de kertes ház.
Reggel fél óra séta lenne, délután az említett 1 óra, és este esetleg még labdázás a kertbe.
A kaukázusit olvastam, meg az angol masztifot.
A nyál nem igazán zavar.
Én a többi kommentelőt kérdezem: Máltai Selyemkutya?
Ismerősömnek van, baromi lusta, a szőrhullását viszont nem tudom.
Az a baj, hogy minden kutyának hullik a szőre, nekem volt már sok féle kutyim. Annyi a különbség hogy a rövidszőrűt nem igazán kell fésülni, de ha kihullik a szőre mindenbe mint a tüske beleáll és nagyon nehéz takarítani, a hosszúszőrűt meg rendszeresen fésülni kell... a göndör szőrű kutyáké annyira nem hullik, mert beletapad a kihullott szőr a saját bundájukba, de őket meg viheted félévente kutyakozmetikushoz h ne nézzenek ki raszta gombócként...
Ha van kertetek és nem akarsz annyit kutyát sétáltatni válassz kistestű kutyát kifutkározza magát a kertben és nagyon gyorsan ki tudod őket fésülni mert olyan picikék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!