Miért nem eszik a kutyám?
Ugyanazt a tápot kapja évek óta, most új kajás tálat vettünk neki, és azóta nem eszik.
A tállal van a baja? Ha igen mi? A mérete is jó.
Ugyanez a vízzel is, új tálat kapott és abból sem iszik, 1 napja nem ivott, nem evett.
Betegnek nem beteg, ugyan olyan energikus mint volt.
Vagy esetleg az, hogy vizezett tusfürdővel mostam az etető tálját? (Bár ezt eddig is így csináltam)
Évenként veszettség és ennyi?
Kombit nem is kap? Féreghajtó? Külső élősködők elleni védelem? Semmi?
Bolha, kullancs elleni csepp, veszettség ellenit kap, kombit nem ugyse járunk csak a faluba.
Fereghajto 3 havonta.
Nem kell ehhez gazdagság, csupán tudni kell felmérni az anyagi korlátokat. Annak alapnak kell lennie, hogy ha kutyát (vagy bármilyen egyéb állatot tartok), akkor a "kötelező" kiadásokra legyen pénz. A kutyatulaj tudja, hogy kell az éves kombi oltásra, féreghajtóra, mindenféle élősködő elleni szerekre. Ezen felül kell legyen legalább valami tartalék vész esetére. Ha ez nincs, akkor nem tartok kutyát, ilyen egyszerű.
Te egyébként még gyerek vagy? Azóta evett, ivott már a kutyád?
Életemben nem voltam nagy varosba, itt minden kutya láncon van, moslékot kap.
Ehez képest az enyém rápot és húst eszik, bent van a házba.
Igen, gyerek vagyok.
Egyszer ivott meg 1szer evett par falatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!