Nem hiszem hogy ez annyira fontos a kérdés szempontjából de husky keverék
2020. júl. 25. 09:15
3/7 anonim válasza:
Azért kicsit lényeges, hiszen az orosz neveket inkább egy kaunak, vagy moszkvainak képzeli el az ember :D
De hallottam már (talán itt) Nyuszi/Cica nevű pitről.
Még egy 2 kg-os kutyához nem feltétlen társítja az ember akár az Igor nevet. Kicsit kb mint Dr. Szöszi... :D
Husky típusú kutyának én inkább Orion, Jeriko, Malakai, Logan neveket adnám, vagy 'emberi' a nevet. Pl. Patrik, Dani.
Nekem mondjuk minden kisállatomnak (a macskákon kívül) 'emberi' neve volt.
2020. júl. 25. 09:38
4/7 A kérdező kommentje:
SZIBERIAI huskynak szerintem nagyon is megfelelő az orosz név. Azért ezt a 3 nevet adtam meg mert nekem ezek tetszenek. Nem azt kérdeztem neked mi tetszik.
2020. júl. 25. 10:06
5/7 anonim válasza:
Szibériai huskynak szerintem az Axel a legjobb. Ahogy a 2-es mondja, az Igor, Boriszt inkább valami tekintélyt parancsoló kutyának adnám én is, kau, moszkvai, esetleg orosz fekete terrier.
2020. júl. 25. 11:01
6/7 anonim válasza:
2 vagyok. Ha neked ez a három név tetszik akkor kinek kérdezel minket? Nem azt mondtam, hogy így KELL elnevezned a kutyád... :)
SZIBÉRIAI huskynak sem adnám még mindig az Igor és Borisz neveket.
2020. júl. 25. 15:19
7/7 A kérdező kommentje:
Mert nem az érdekel hogy személy szerint kinek mi tetszik hanem az hogy ebből a háromból kinek melyik tetszik a legjobban. Nyilván ezért soroltam fel ezeket. Nem tudtam hogy valakinek meghaladja a képességeit a kérdés ertelmezese. Mert pl a jerikonak ugye sok köze van a huskyhoz meg sziberiahoz. Eleve kutyának nem adunk két szotagnal hosszabb nevet mert sokáig tart kimondani ha parancsokat adsz neki pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.