A Husky-border- collie keverék kutyámat tarthatom kinti-benti tartással vagy csak kintivel?
2 napja hoztuk haza a menhelyről és teljesen tanácstalan vagyok..kinti kutyának szántuk de a rossz idő miatt behoztuk éjszakára tegnap mivel a házàt nem igazán akarja használni mindig kifekszik a kőre és az ablak alatt alszik el ahol hall minket..este se kell fel ha esik alszik reggelig reggel meg nyüszít és remeg úgyhogy beengedjúk...
Igazából nem tudom, árthat neki ha megázik?
Mert ugye Husky keverék és mindenhol azt olvastam hogy a huskyk a rossz időt szeretik..
De igazából napközbe se jön be nagyon szívesebben futkározik kint velünk..
Szerintetek rossz lenne neki ha amíg rossz idő van bent alszik?
Mi be akartuk engedni a keverékünket, de állt az ajtóban, jelezte hogy ő inkább kint lenne.
Építsetek/vegyetek neki egy megfelelő méretű, szigetelt házat. Ha úgy érzi, túl rossz neki az időjárás, akkor bebújhat.
Köszi a válaszokat!
Van neki szigetelt kutyaháza de nem nagyon használja inkább az ablak alatt fekszik ahol hall minket
Igazából most úgy van hogy délelőtt bent van aztán délben ebédiőben a helyére kiviszem és délután kint játszunk aztán este séta után már a helyén hagyom hogy kialudja magát..
Igazából az alvásával nincs gond mert napközbe lefárasztjuk és ilyen 9 körül már bealszik és reggel 8-ig alszik:)
Meg van hogy bent is elszunyókál a kis drágám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!