Lassan már elérünk oda, hogy a kutyáknak emberi jogokat adnak?
Már tényleg efelé haladunk. Áruházakban, strandon, plázákban, de még éttermekbe is már be lehet vinni a kutyát. Már lassan jobban büntetik azt aki kutyát öl, mint az ember gyilkosokat (lásd: borsodnádasdi ügy) Értem én, hogy "a kutya már szinte majdnem ember" de ez azért mégis csak sok, hogy már lassan emberi jogokkal lesznek felvértezve, sőt sokan már a kutyákat az emberek elé helyezik. Bezzeg más állatok nem számítanak ennyire.
Lassan tényleg elérkezünk odáig, hogy a kutyáknál is érvénybe lép a hátrányos megkülönböztetés és büntetni fogják, azt aki hátrányosan különböztet meg egy kutyát az emberektől? Vagy csak én gondolom hogy már sok amit az állattvédők és a legtöbb eb tulajdonos csinál?
Csak egy olyan esetet mondj Magyarországon, ahol állatkínzás miatt valaki letöltendő börtönbüntetést kapott, és ne úszta meg pénzbírsággal.
Egyébként kérdező én tényleg nem tudom neked mi fáj most.A kutyáim jönnek velem mindenhová, ahová állat bemehet. Fekszenek, nem zavarnak senkit, de ha neked a látvány fáj, ott a gond veled van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!