Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot ajánlotok?

Milyen kutyatápot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kistermetű felnőtt kutyának milyen tápot ajánlotok?

Amit róla tudni kell, hogy nem igazán szereti a kutya kaját, csak a macska kaját eszi meg.

De olvastam, hogy ez nem tesz jót neki mert magas a fehérje tartalma.

Tudnátok-e olyan kutyatápot mondani ami úgymond "finom".

Eddig próbáltuk a Scotty és a Fincsi kutyatápot(spar), meg reálos macska és kutyatápot.

Csak a csirkét szereti (barf. Etetésre nincs lehetőség)

Tudnátok esetleg olcsóbb tápot mondani, ami jó minőségű is?

2020. júl. 17. 13:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor viszont mindenféle rosszindulat nélkül ajánlom, hogy valahogy faragjatok le másból, hogy meg tudj venni egy 8ezres tápot, ami egy kistestű kutyának hónapokra elég..
2020. júl. 18. 00:44
 22/26 A kérdező kommentje:
Anyukám 70ezret keres egy hónapba, ami elmegy számlákra, vízre, ezért nem tudunk minőségi tápot venni.
2020. júl. 18. 00:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Mindenképp a Royal Canin-t. Évekig vizsgálták a külömböző kutyafajokat, hogy mennyi és milyen vitamin kell nekik. A tápba belerakták azokat a vitaminokat, és nagyon sok fajtára van kutyatáp.
2020. júl. 24. 21:31
 24/26 A kérdező kommentje:

Az enyém keverék kutyus, és nincs annyi pénzem tápra. Épp hogy a Brit Premiumot megtudjuk venni.

A Royal Canin nekem k*rva drága.

2020. júl. 24. 21:56
 25/26 anonim ***** válasza:
A Brit premium jó. Egyébként minél minőségibb egy táp, annál kevesebbet kell adni belőle, tehát annál tovább elég.
2020. júl. 24. 23:51
 26/26 A kérdező kommentje:

Tudom, de a Royal Canin-ról nem sok jót hallottam, mert hogy tele van gabonával.

Szivem szerint én Brit Care-rel vagy Platinummal etetnék. Ez a 2 szimpatikus.

2020. júl. 25. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!