Mikor jönnek ki az állatvédők?
Sziasztok!
A faluban Kiraktak egy kutyát aki eleinte félős volt,etették, meg anyakára jártak hátha meg lehet simizni, lett egy gazdálja csakhogy a kutyan nem marad meg az uvarban mert átugorja a keritést egész nap az utcán lófrál, kb párhónapja találtam egy kutyát aki kis méretűkutyus volt, egyik nap az a kutya aki egész nap kint van megtámadta, a kutyának átharapta a tüdejét, másnap meghalt. Azóta keűlt a faluba még egy kutya, és plusz még kettő akikről nem tudok semmit se lehet hogy a faluból valok lehet hogy őket is kidobták, nem tudom. Így 4 kutya járkál együtt minden hova, én félek tőlük, de jobban féltem a macskámat aki szokott kint lenni, néha átmegy a szembe szomszédba, van hogy a kert végében üldögél, az ég világon nem árt senkinek. Félek hogy a 4 kutya megfogja támadni. Ma voltam bringázni már a falun kivűl voltam elinúltak felém, majd tekertem ezerrel, nem tudom hogy viselkenek akkor ha nincs ott a gazdája.
Nem tudom mit tegyek, nagyon görény vagyok ha kihívom az állatvédőket, vagy ők egyáltalán tesznek valamit? Fizetni kell azért hoogy kijöjjenek?
Hívd ki, beviszik, de számíts rá hogy vagy 10 menhelyet fel kell hívnod hogy kijöjjenek.
Vagy fullon vannak, vagy ál menhelyek.
Hajrá! Azoknak a kutyusoknak sem jó kint. Fizetned nem kell.
"Nem tudom miért írják, hogy nem kell fizetni. Én a múltkor 12 ezer forintot fizettem"
Milyen ügyben hívtad ki őket?
Mert kóbor állat miatt biztos hogy nem kell az értesítőnek fizetni.
Attól még hogy kaptál csekket még nem azt jelenti, hogy nem lehúzás.
3: Menhelyet hívsz, akkor nem kell fizetni.
12 Ft, ráadásul nem is a te kutyád és még lehet életet is mentesz, wow. Ehhez azért pofa kell, én azért lestem volna rájuk mint Rozi a moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!