Mennyi egy kaninche rövidszőrű fekete fiú tacskó?
#2 talán azért mert még nem találtunk tenyésztőt?
Én csak átlagba kérdezem hogy körübelül mennyi lehet és te ebbe a kérdésbe is belekötsz.
Nincs még elképzelés, kitől? Csak az a frankó, ha tenyésztőket kérdezel, akkora a szórás. Amúgy, ahogy #3 írja, sacc/kb. 200.000 körül.
Kiállításokra, versenyekre is jár majd vele édesanyád, vagy csak kedvencnek szeretnétek a mudika mellé? :)
Annyi ilyen és hasonló lap van neten, csak találsz valakit, aki eligazít.
Szerintem ennyi infóból nem lehet tudni, hogy pl. ezek a csöppségek csak a törzskönyv hiánya miatt kerülnek annyiba, amennyibe, de ha csak kedvenc lenne a kutyus, akkor úgyis az a legfontosabb, hogy egészséges legyen.
A mudi nem volt divatkutya, így még a legkevésbé túltenyésztett, beteges kutyafajták közé tartozik, de nem tudom, tacsinál milyen plusz kockázatok merülhetnek fel. Guglinak beírod, hogy "kaninchen eladó", vagy vmi hasonlót és kutyát találsz eleget, csak nehogy valami szrházi szaporítóba botoljatok.
Megnézzük a fajtamentést is meg ezt az oldalt is:
De a fajtatisztán is még gondolkodok. Nem zárkózok el attól hogy mentett tacsi legyen de megnézem a lehetőségeket is illetve fiatal kutyusban gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!