Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van megoldás, ha simogatom a...

Van megoldás, ha simogatom a kutyám, ne legyek szőrös?

Figyelt kérdés
Tiszta szőr lesz a pólóm, nadrágom. Egyet észre vettem, hogy farmeron nem marad meg úgy a szőr. Pedig kiszoktam fésülni a kutyám szőrét, amit elhullajt. De, mégis olyan lesz néha a ruhám. Van ötlet, hogy ne legyek folyton kutya szőrős?
2010. aug. 2. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is vettem furminatort úgy dicsértétek itt, az elején jónak is tűnt, be is írtam én is h milyen jó és ajánlom, aztán a kutyámnak megindult a vedlése és úgy kivedlett h pár helyen szinte kopasz foltok lettek, nagyon ronda, nem is használom azóta a furmit. macskámon is használtam de elmosódott tőle a mintája, mintha kihipózták volna, így nála is abbahagytam és neki azóta visszajött a színe, mintája mert ugye neki folyton és gyorsan nő a szőre, de a kutyának ősz lesz mire kinő szépen az új.
2010. aug. 2. 18:25
 12/20 Akiteki ***** válasza:

A ragasztőszalagos módszert használom én is.

Másik, ami nagyon bevált, a szárítógép: összeszedi a szőrt egy csomóba és nem marad a ruhán.

2010. aug. 6. 19:33
 13/20 anonim ***** válasza:
hááátt ha szereted a kutyádat,akkor a szört is bírd elviselni. ENNYI!!
2010. aug. 24. 11:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak a fekete cuccokkal van bajom...Tiszta szőrös leszek és hosszú szőrű kutyám van. De elviselem utána megy mosásba és volt nincs szőr :D Tippem nincs, hogy ne legyél szőrős sorry
2010. aug. 24. 12:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy szőrös leszek, hanem hogy nem tudom kiszedni a polómból normálisan. A szőrszála rá tapadnak, 1-enként iszonyú sok idő leszedni.
2010. aug. 24. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
baz_d meg nekem is rövidszőrű kutyám van, és még a számba is jut szőr..hát istenem kiköpöm-.- a kezemről meg lemosom, és nem halok bele. minek neked kutya, ha nem fogadod el h "szőrös"??? pff..
2010. aug. 24. 19:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Azért, hogy ezt a kérdést föl tudd tenni!
2010. aug. 24. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:

az ikeába lehet kapni ilyen szöszmösz leszedő hengert vagy mit amit ha végig gurigatsz a pólódón erre a hengerre ragad a szőr

ez az:

[link]

klasszul le lehet szedni a szőrt vele egy perc és kész is :D

2010. aug. 24. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyet használok, mint az utolsó, kb minden drogériában lehet venni, én a dm-ben szoktam.
2012. máj. 23. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én kutyámnak is nagyon hullott a szőre (boxer). Aztán vettem egy furminatort, és azóta sehol egy szőrszál, nagyon szépen kiszedi, és megszűnt ez a problémám.

Azóta még igényes, csinos ruhában is bátran megsimogatom, mikor elmegyek otthonról, mert tudom, hogy nem leszek tőle tetőtől talpig szőrös.

Mielőtt az árral lenne gondod, a vaterán eredeti furminatort tudsz venni 2-3.000,- Ft-ért.

2012. máj. 24. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!