8 éves a kutyusom, késő már ivartalanítani?
Hogy érted hogy kiesik a méhe? :D ne aggódj ez tuti nem fordul elő, életemben nem hallottam ilyet.
Máskülönben nyugodtan ivartalaníthatod. Ha nem beteges meg semmi, akkor nem lesz gond. 8 évesen jó időben van még. Ennél idősebb kutyát is szokak ivartalanítani.
(örülök, hogy ha nem sokan is, de néhány ember felismeri, hogy miért fontos az ivartalanítás :) tiszteletem)
Nem tudom megfogalmazni rendesen nyilvan, mert angolul olvastam utana, meg videokban emlitettek. Lenyegeben arrol volt szo, hogy ellazulnak az izmai, foleg azoknak a kutyusoknak, akik soha nem szultek (mint az enyem) es, hogy igy szo szerint kiesik, kilog a mehe, es vonszolhatja maga utan ami gyulladashoz vezet. Ez embereknel is van, uterus prolapsis, ebben tisztaban voltam, de mikor meghallottam, hogy kisallatoknal is elofordulhat, elegge megijesztett:/
Nyaron koltozunk Magyarorszagra, az elso dolgom az lesz, hogy egy jo allatorvost keresek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!