Milyen juti falit vegyek a pincsimnek?
Fressnapf-ban lehet kapni ilyen puha csont alakú apró jutifalatot. (kicsi vödrös)
Mi kölyökkutyának azt használjuk.
Attól függ mire kell, tréningre puha, kicsi, könnyen lenyelhető jutalomfalattal érdemes készülni, rágcsának, unaloműzőnek lehet kapni egy csomó szárított cuccot, ami több időre leköti a kutyát.
Rengeteg félét lehet kapni, én a természetesebb dolgok híve vagyok, ezért inkább barfos boltokban vásárolok jutit is, tréningre a barfshopos meat&treat ( [link] vált be, illetve a különböző szárított falatok ( [link] rágcsának pedig nyúlfület, szárított gégét, zöldpacalt szoktam venni, ezek olyanok, amikkel egy pincsi is elbír. Viszont a barfos jutifalatoknak elég borsos az ára, ezért gyakran készítek én is itthon jutifalatot, általában birka vagy marha tüdőből (egyszer volt kecske is, de az iszonyatosan büdös volt :D), apróra kockázom félig fagyos állapotban (kiengedve a nyers tüdőt nagyon macerás vágni) és a sütőben 80 fokon kiszárítom úgy, hogy ne legyen kőkemény, kb. 2-3 órát, így jó marad az állaga jutalmazásra is.
Aki nem ragaszkodik a természetes dolgokhoz, azoknak viszont tényleg nagyon széles a választék, bármi jó lehet, ha a kutya gyomra bírja.
Egyébként tréningre még ha nagyon nincs időm a carnilove soft jutalomfalatjait is szoktam használni, az még az a minőség, amit az én érzékenyebb gyomrú kutyám is tud enni úgy, hogy másnap ne legyen belőle csúnya hasmenés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!